Waarom staat regering toe mensen te injecteren met experimenteel coronavaccin dat dodelijke en ernstige gezondheidsschade veroorzaakt?

Dr. Vladimir Zelenko: Een van nature door antistoffen geïnduceerde immuniteit voor corona, is een miljard keer effectiever dan kunstmatig opgewekte immuniteit door middel van vaccins.

Deel deze informatie


Hieronder vindt u videoversie van de verbluffende getuigenis die Dr. Vladimir Zelenko heeft gegeven voor het Joodse Hof (Bet Din) in Jeruzalem over de coronavaccins.

https://www.facebook.com/100004155368433/posts/1987550198060140/?d=n


Mijn aanpak heeft me een zeer uniek perspectief gegeven op de behandeling van COVID 19, wat in feite mensen uit het ziekenhuis houdt.

Wat betreft kinderen, de enige reden waarom u een kind zou willen behandelen met deze coronavaccins, is als u in kinderoffers gelooft.

Elke keer dat je een therapie waardeert, moet je er vanuit 3 perspectieven naar kijken: is het veilig, werkt het en heb je het nodig.

Het overlevingspercentage voor kinderen is 99,98% zonder behandeling. Als je een demografische groep hebt die geen risico loopt te overlijden aan een ziekte, waarom zou je ze dan injecteren met een dodelijke gifspuit?

De twee landen in de wereld die het meest worden gevaccineerd, zijn Israël en een Ierse natie in de Indische Oceaan, de beide landen waar ze een deltavariant-uitbraak ervaren.

Als u de meerderheid van uw bevolking heeft gevaccineerd, waarom heeft u dan nog steeds een uitbraak?

En waarom zou je zelfs een derde shot geven van hetzelfde spul dat twee keer niet werkte?

Er zijn 3 niveaus van gezondheidsschade na corona vaccinatie waar we naar moeten kijken. De ene is acuut, de tweee is subacuut en de derde is langdurig.

Het acute niveau zal ik definiëren vanaf het moment van injectie tot drie maanden. Het grootste risico van het shot is de vorming van bloedklonters. Het lichaam verandert in een fabriek voor het produceren van spikes. Er worden biljoenen spikes gemaakt die migreren naar het endothelium, de binnenbekleding van je bloedvaten en vormen in feite kleine doornen aan de binnenkant van je bloedvaten. Als de bloedcellen er doorheen stromen, raken ze beschadigd en veroorzaken ze bloedstolsels. Als dat in het hart gebeurt, spreken we van een hartaanval, als het in de hersenen gebeurt, ontstaat er een beroerte. 

Dus doodsoorzaak nummer één zijn bloedstolsels en het gebeurt meestal binnen drie of vier dagen na injectie van dit vergiftigde ‘deathshot’.

Het andere probleem is dat het myocarditis en ontstekingen in de harten van kinderen en jonge volwassenen veroorzaakt. En het derde probleem is het meest verontrustende, de miskraampercentages in het eerste trimester van zwangere vrouwen, gaat van 10% naar 80%.

Het tweede niveau van gezondheidsschade is de subacute sterfte. Uit de dierstudies die met deze vaccins zijn gedaan, bleek dat alle dieren goed reageerden op het aanmaken van antilichamen. Maar toen ze werden uitgedaagd met het virus waarmee ze waren ingeënt, stierf een groot percentage van hen. En toen dat werd onderzocht, bleek dat hun immuunsysteem hen had gedood.

Studies op mensen zijn niet gedaan!

De mensheid is nu de studie. De ceo van Pfizer zei:

“Israël is het grootste laboratorium ter wereld.” Dus die langetermijnstudies zijn niet gebeurd. We spreken van het grootste risico op genocide in de geschiedenis van de mensheid.

En de derde component van gezondheidsschade na vaccinatie hier zijn de consequenties op de lange termijn.

Alles wat ik zeg zal ik verdedigen met documentatie, ik kan u het bewijs leveren voor alles wat ik zeg. Er is duidelijk bewijs dat het de vruchtbaarheid negatief  beïnvloedt

Nummer 2 het verhoogt zeker de hoeveelheid auto-immuunziekten. Wie weet op den duur hoe dat de levensduur gaat verkorten. En het verhoogt de kans op kanker.

Samengevat:

In een acute setting kan het  coronavaccin bloedstolsels, ontsteking van het hart en miskramen veroorzaken.  In de subaccute setting op middellange termijn kan de vaccinschade resulteren in een pathologische rampzalige immuunreactie en op lange termijn kunnen toenemende auto-immuunziekten, kanker en onvruchtbaarheid ontstaan.

Waarom stond de regering menselijke experimenten met hun eigen mensen toe?

Dit vaccin is niet nodig!

Iemand die van nature door antistoffen geïnduceerde immuniteit heeft, dat is een miljard keer effectiever dan kunstmatig opgewekte immuniteit door middel van vaccins.

Dus waarom zou ik iemand vaccineren met een vergiftigd ‘death shot’ dat gevaarlijke minderwaardige antistoffen maakt als die persoon al gezonde antistoffen heeft?

Als ik het sterftecijfer kan verlagen van 7,5% tot minder dan 0,5%, waarom zou ik dan een vergiftigde doodsinjectie gebruiken die niet werkt en enorme en gruwelijke bijwerkingen heeft?

Bronnen:

Volledige versie van de getuigenis:

https://rumble.com/vkrdx6-dr.-zelenko-speaks-to-a-rabbinical-court-in-jerusalem.html

2021 AUG 05 Poison Death Shot Dr Zelenko testifies before Israeli Rabbinical Court

About Author

Deel deze informatie