Jonge vrouw met aangezichtsverlamming na covid-shot vraagt aandacht voor bijwerkingen na covid-injectie

0

Helaas blijft dit covid-vaccin mijn lichaam aanvallen. Zodra we denken dat we een manier hebben gevonden om het te behandelen, valt het mijn lichaam op een andere manier aan.

Deel deze informatie


Ik plaats dit bericht op Facebook alleen om aandacht te vragen voor bijwerkingen die kunnen optreden als je eenmaal je covid-injectie hebt gekregen. Ik ben hier niet om iemand te vertellen dat ze de injectie wel of niet moeten krijgen. Ik wil alleen mijn ervaring delen, zodat mensen meer bewijs kunnen hebben van dingen die mogelijk kunnen gebeuren.

Vrijdag ging ik vrolijk naar mijn CVS met als doel mijn kans te grijpen op het COVID-vaccin. Enthousiast over de nieuwe opheffing van maskermandaten. Op het nieuws hoor je hoe het veilig is, iedereen ouder dan 16 jaar zou het moeten gaan halen. 

Dus dat deed ik en binnen 45 minuten was ik op de eerste hulp en kon ik niet slikken. Vreemd, maar niet erg. Kreeg wat steroïden en Benadryl en werd naar huis gestuurd. 3 dagen later heb ik wat voelde als een paniekaanval twee keer in twee uur met gekke nekpijn en gevoelloosheid in het gezicht.

Nadat ik net naar de eerste hulp was gegaan, wilde ik echt niet meer terug om nog een enorme rekening te betalen.

Maar vanmorgen werd ik wakker en kon ik de rechterkant van mijn gezicht niet bewegen. Ging naar een spoedeisende hulp waar ze me met spoed naar buiten brachten en stuurden me naar de eerste hulp en voerden CT, MRI, ECG en bloedonderzoek uit om een ​​beroerte uit te sluiten. Het is de verlamming van Bell.

Sinds ik dat ontdekte, heb ik gegoogled en meer informatie gezocht over Bell’s Palsy met covid-shot.

https://www.facebook.com/595357022/posts/10158150529377023/?d=n

Dit is niet de post die we hoopten te maken. We hoopten door te gaan met een voorwaartse herstelbeweging. 

Helaas blijft dit covid-vaccin mijn lichaam aanvallen. Zodra we denken dat we een manier hebben gevonden om het te behandelen, valt het mijn lichaam op een andere manier aan. 

Omdat er niet veel onderzoek gedaan is naar bijwerkingen, zijn artsen gewoon verbijsterd en hebben ze geen richting waar ze ons echt moeten wijzen.

Bronnen:

Waarom staat regering toe mensen te injecteren met experimenteel coronavaccin dat dodelijke en ernstige gezondheidsschade veroorzaakt? – Bewuste Burgers

Vooraanstaande medici: jongeren mogen niet gevaccineerd worden! – Bewuste Burgers

Wie is verantwoordelijk voor overlijden 13-jarige Jacob en 51-jarige Stephanie aan bijwerking corona vaccin? – Bewuste Burgers

Lobbywerk Big Pharma en geheimhouding giftige bijwerking vaccins. – Bewuste Burgers

Burgerlijk Proefkonijn voor een experimenteel coronavaccin – Bewuste Burgers

Waarom uitbraak bij volledig gevaccineerde rusthuizen? – Bewuste Burgers

Giftige borstmelk na vaccinatie doodt baby – Bewuste Burgers

Oproep van een huisarts: sta op voor de waarheid – Bewuste Burgers

Het opgelicht tipje van de vaccinatiesluier – Bewuste Burgers

About Author

Deel deze informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *