Covid-19-injectie veroorzaakt meer dan 300.000 verwondingen op 3 maand

Waarom wordt gezondheidsschade door coronavaccins angstvallig verborgen door de overheid?

Deel deze informatie


Een uitgelekt rapport van Moderna’s gegevensverzamelingsbedrijf onthult dat de Moderna Covid-19-vaccins meer dan 300.000 vaccinverwondingen hebben veroorzaakt in een tijdspanne van drie maanden – in tegenstelling tot het aantal vaccinverwondingen dat Moderna in dat tijdsbestek daadwerkelijk aan VAERS heeft gemeld. 

Ze hebben de verwondingen verborgen voor de gezondheidsautoriteiten.

Moderna maakt deel uit van een wereldwijde inspanning om nieuwe mRNA-spike-eiwitreplicatietechnologie op het gebied van vaccinatie te introduceren. Het bedrijf is nieuw in het Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS), een rapportagedatabase van de overheid die incidenten van vaccinletsel en overlijden verzamelt.

De Centers for Disease Control and Prevention (CDC) en de Food and Drug Administration (FDA) beheren VAERS en zijn zich terdege bewust van de wijdverbreide verwondingen en sterfgevallen veroorzaakt door deze vaccins. VAERS is verplicht om deze verwondingen elke week openbaar te maken, zelfs als de medische wereld blijft gapen en de andere kant op draait.

De VAERS-database heeft in 2021 honderdduizenden rapporten over vaccinschade gepubliceerd, maar de CDC en de FDA hebben niets belangrijks gedaan om de grootschalige medische wanpraktijken en onrechtmatige dood aan te pakken die door deze experimentele gentherapie in stand worden gehouden. 

De CDC en de FDA weigeren de vaccins van de markt te halen en waarschuwen alleen jonge volwassenen dat de vaccins “zelden” hartproblemen, anafylactische shock en bloedstolsels veroorzaken.

Moderna is wettelijk verplicht om alle rapporten over vaccinschade rechtstreeks door te sturen naar VAERS, maar ze doen blijkbaar hun deel niet en verbergen enorme hoeveelheden gegevens over vaccinschade

Als deze gegevens op een tijdige en transparante manier zouden worden gedeeld, zou dit de talrijke, grootschalige verwondingen die al aan VAERS worden gemeld, verder bevestigen.

Het meest schokkende tot nu toe was dat een gegevensverzamelingsservice die voor Moderna werkt, een interne memo uitzond met de nadruk op tot 300.000 ongewenste voorvallen die zich in een periode van drie maanden in 2021 voordeden. 

Moderna’s bedrijf voor gegevensverzameling heet IQVIA. Dit bedrijf helpt medicijnfabrikanten bij het beheren van klinische proeven. IQVIA heeft 74.000 mensen in dienst en realiseerde vorig jaar een omzet van 11 miljard dollar.

De president voor Research and Development Solutions van het bedrijf stuurde een update van het tweede kwartaal met het label ‘Vertrouwelijk – alleen voor interne distributie’.

Het rapport bevat meer dan 300.000 gevallen van vaccinschade die rechtstreeks door gewonde consumenten zijn gemeld.

De meeste meldingen waren afkomstig van patiënten, artsen en andere zorgverleners, die de bijwerkingen documenteerden in een medisch rapport ingediend bij VAERS.

Deze verwondingen vallen samen met getuigenissen van klokkenluiders en een daaropvolgende rechtszaak waarin wordt beweerd dat 45.000 sterfgevallen als gevolg van covid-19-vaccins zijn verdoezeld.

Veel artsen melden niet eens vaccinverwondingen omdat de media de verwondingen hebben genormaliseerd. 

De FDA en de CDC hebben geen manier om ervoor te zorgen dat artsen nauwkeurig en consistent vaccinletsels melden. Volgens de wet moeten vaccinfabrikanten echter alle meldingen die ze ontvangen doorsturen.

Waarom wordt vaccinschade angstvallig verborgen door de overheid?

https://dailyexpose.co.uk/2021/08/21/leaked-report-reveals-moderna-knows-their-covid-19-injection-has-caused-over-300000-injuries-and-they-have-hidden-them-from-health-authorities/

Waarom staat regering toe mensen te injecteren met experimenteel coronavaccin dat dodelijke en ernstige gezondheidsschade veroorzaakt? – Bewuste Burgers

Amerika’s Frontline dokters: “Inenting van kinderen met experimentele covidvaccins is roekeloos en onethisch” – Bewuste Burgers

Jonge vrouw met aangezichtsverlamming na covid-shot vraagt aandacht voor bijwerkingen na covid-injectie – Bewuste Burgers

Waarom staat regering toe mensen te injecteren met experimenteel coronavaccin dat dodelijke en ernstige gezondheidsschade veroorzaakt? – Bewuste Burgers

Volledig gevaccineerd Gibraltar ziet forse stijging corona gevallen – Bewuste Burgers

Mexicaanse president laat zich niet gijzelen door Big Pharma en weigert kinderen te vaccineren – Bewuste Burgers

Lobbywerk Big Pharma en geheimhouding giftige bijwerking vaccins. – Bewuste Burgers

Fox News: hartontstekingen bij jong gevaccineerden – Bewuste Burgers

Deel deze informatie