Europese demonstratie voor vrijheid: 11-9 Brussel

Kom jij ook naar de Europese Demonstratie voor Vrijheid op 11 september?

Deel deze informatie

Op 11 september vindt een demonstratie voor vrijheid plaats welke is goedgekeurd en toegelaten door de stad Brussel. We hopen jou daar ook te mogen ontmoeten. De politie faciliteert de betoging. Ook kinderen zijn welkom.

De mars doorheen de Europese wijk wordt iets korter gehouden, zodat de wandeling ook voor kleinere kinderen en mensen die slecht ter been zijn doenbaar is.

x

x

Europeans United en World Wide Demonstration Belgium bundelen de krachten en zetten samen hun schouders onder deze onderneming om er een geslaagde dag van te maken.

x

We starten voor het Jubelpark, in de Wetstraat voor het Shumanplein om 15u. Er zal een standplaats zijn waar je gratis water kan verkrijgen en waar je de organisatie kan steunen door T-shirts, vlaggen en andere spullen te kopen van Europeans United. De opbrengst hiervan gaat integraal naar de kosten voor de organisatie van demonstraties. Je kan reeds op voorhand je bestelling plaatsen via de webshop.

x

Gelieve de boodschap zoveel mogelijk te verspreiden op alle mediakanalen, samen maken we de grootste betoging in West-Europa een feit! United we stand.

x

Klik voor meer info op onderstaande links of knoppen:

International Telegram Channel

Nederlandstalige chat

Website

Facebook Event

Instagram

Webshop

x

Ter plaatse geraken:

Met de wagen:
Zoek een parking in de buurt (zie kaart) en ga vandaar te voet naar de locatie. Het Shumanplein wordt afgesloten om het verkeer om te leiden. Je kan dus best van de andere kant komen (de kant van het Jubelpark).
x
Met de trein/tram:
Je spoort het beste naar station Merode. Vandaar kan je recht door het Jubelpark naar de start van de demonstratie wandelen.

x

Met de tram/trein

x

Met de auto

x

Deel deze informatie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *