FUSION: een bijeenkomst van VERBINDING en SAMENWERKING.

0

Een heerlijke namiddag met gelijkgestemden, diverse bekende en onbekende sprekers met tussendoor muziek, optredens, talrijke lezingen en projectvoorstellen, vele infostandjes, kinderanimatie, volksspelen, Chill and Relax Area, workshops i.s.m. Kokopelli, enz…

Deel deze informatie

Vele groepen komen er samen voor een betere aarde. Elke organisatie heeft haar eigen unieke inbreng. De conventie is voor iedereen die weg wil van de hysterie en zoekt naar verbinding, steun en inspiratie.

Wat we aandacht geven, komt tot leven en waar creativiteit kan stromen, zullen oplossingen gerealiseerd worden. Zo kan er een juiste balans ontstaan met eerbied voor de natuurlijke wetten.

Allen maken we deel uit van onze planeet die in bruikleen is van onze kinderen. De samenkomst is dan ook in een sfeer van liefde, dankbaarheid, respect, vertrouwen, broeder- en zusterschap, overvloed en eenheid.

Wat is er gezelliger dan samen eten, drinken en genieten. Ook zorgen voor elkaar en delen met elkaar, zijn belangrijke waarden in ons bestaan.

We voorzien enkele liters drinkbaar water, maar het is aangewezen dat jullie ook jullie eigen dranken meebrengen.

Wat mogen jullie verwachten:

Een heerlijke namiddag met gelijkgestemden, diverse bekende en onbekende sprekers met tussendoor muziek, optredens, talrijke lezingen en projectvoorstellen, vele infostandjes, kinderanimatie, volksspelen, Chill and Relax Area, workshops i.s.m. Kokopelli, enz…

Hou ons telegramkanaal in de gaten voor meer info. https://t.me/R6BkLhRAxHpkNzM0

Tot 25 september …

About Author

Deel deze informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *