Dr. Andreas Schlecht: injecties vernietigen het menselijke afweersysteem

0

CD4 en CD8 cellen, je cytotoxische killer cellen, lymfocytopenie en leukocytopenie worden uitgeschakeld door injecties met hartritmestoornissen, trombose, auto-immuunziekten enz… als gevolg.

Deel deze informatie


Zelfs de mainstream geeft toe dat 90% van de patiënten op de IC’s volledig gevaccineerd zijn.

De spike eiwitten, die via het vaccin in het  spierweefsel van de patiënt worden geïnjecteerd, komen ook in de vaatsystemen. En van daaruit kunnen ze OVERAL in het lichaam doordringen en ook in het neurale systeem.

We hebben dus een vaccin dat schade aan de endotheel kan toebrengen, en overigens ook aan alle soorten van weefsels.

Iedere dag komen er 1 of 2 mensen binnen, die een onverklaarbare hartkwaal hebben, zoals hartritmestoornissen, tachecardiën, tache-aritmiën, extra-systolie, bloeddrukveranderingen, enzovoorts.

DR. RYAN COLE, een patholoog, heeft meer dan 100.000 COVID-19 laboratoriumtesten uitgevoerd en heeft ook ontdekt dat de mRNA vaccins tevens ernstige auto-immuunziekten veroorzaken.

ADE, Antibody Dependent Enhancement is een antilichaam versterkende reactie (cytokinestorm), waarbij het afweersysteem tegen de eigen cellen gaat vechten.

Grafeenoxide in de injecties, een lichtmetalen supergeleider, een niet biometrische chemische verbinding, ontdoet de cellen van het aanwezige super antioxidant glutathion.

Wat is glutathion?

Het is de allerbelangrijkste antioxidant die we hebben. Het is opgebouwd uit 2 enzymen: glutathion S-transferasen reductase en glutathion peroxidase. Deze enzymen moet je hebben om de door de grafeenoxide veroorzaakte oxidatieve stress te kunnen bestrijden en elimineren

Als je deze enzymen NIET hebt, word je door vergiftiging door mitochondriale verstoringen ziek. 

MS, auto-immuunziekten, burn-out en zware depressies en hart- en vaatziekten, zijn in de ruimste zin allemaal mitochondriale ziekteverschijnselen.

Waarom u zich bij iedere volgende vaccinatie steeds zieker zult gaan voelen?

Omdat de CD4 cellen, CD8 cellen, je cytotoxische killer cellen, lymfocytopenie, leukocytopenie worden uitgeschakeld door de injecties.

De mRNA vaccins zijn het immuunsysteem van mensen aan het vernietigen en dat gebeurt in een geleidelijk tempo. 

Wanneer wordt deze absurde waanzin eindelijk ingezien?

Arts: “Weet u waarom u een booster-shot nodig heeft? Omdat ze uw immuunsysteem hebben vernietigd.” | De Binnenlandsche Bataafsche Courant

Deel deze informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *