Samen voor vrijheid: 21 november!

Mars tegen de coronapas: zondag 21 november om 13u., vertrek aan Brussel Noordstation.

Deel deze informatie

Mars tegen de coronapas: zondag 21 november om 13u., vertrek aan Brussel Noordstation. Tot dan?

x

x

Samen voor vrijheid brengt organisaties en individuen samen uit de hele samenleving, zowel gevaccineerden als ongevaccineerden, van links tot rechts, om een boodschap te brengen dat er een politiek moet komen die kiest voor verbinding in plaats van verdeeldheid en polarisatie. Een overheid die kiest voor ondersteunende maatregelen in plaats van repressieve maatregelen. Een samenleving waar er geen onderscheid gemaakt wordt tussen A en B burgers. Samen voor vrijheid zal verder samenwerken en verzet bieden tegen deze regeringsaanpak.

x

Meer info op de website samenvoorvrijheid

Deel deze informatie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *