Psycholoog: ‘Eenieder die meegaat in zinloze beleid moet zich diep en diep schamen’

De regerende macht die steeds verder polariseert en halve waarheden verkondigt zonder zelfreflectie heeft weinig meer met democratie van doen, aldus de psycholoog.

Deel deze informatie


Er klinkt vanuit de samenleving steeds meer kritiek op de maatregelen. Psycholoog Mark Bosch kon het niet langer stilhouden en werd boos.

“Ik snap werkelijk niet meer dat mensen dit willen,” zegt Bosch over de ‘QR-codeterreur’.

“Ik snap nu wel hoe de Joden zich gevoeld moeten hebben toen ze van de ene op de andere dag stelselmatig steeds minder mochten gaan deelnemen aan de samenleving.”

“Natuurlijk worden de QR-codelozen nog niet op transport gezet om geraffineerd de dood te vinden in gaskamers en concentratiekampen, maar eenieder die meegaat in dit zinloze beleid moet zich diep en diep schamen,” schrijft de psycholoog in een bericht op LinkedIn.

Het buitensluiten en creëren van zondebokken is volgens Bosch wel degelijk te vergelijken met het apartheidsregime van Zuid-Afrika, de rassenongelijkheid in Amerika en de verschrikkelijke Jodenvervolging in de Tweede Wereldoorlog.

De regerende macht die steeds verder polariseert en halve waarheden verkondigt zonder zelfreflectie heeft weinig meer met democratie van doen, aldus de psycholoog.

“Grondwetten worden met voeten getreden en vertrapt waar je bij staat. Mensen, haal adem, stap op en zeg keihard: nu is het genoeg,” zegt hij.

Bronnen:

Psycholoog gooit alles eruit: ‘Eenieder die meegaat in dit zinloze beleid moet zich diep en diep schamen’

Middelbare scholier (17): school en overheid onlosmakelijk verbonden, leren kinderen alleen wat in diens plaatje past: “Spreek je kritisch uit over de huidige situatie!” – Bewuste Burgers

Coronavaccins verhogen dramatisch ACS-risico (acute myocardinfarct en instabiele angina pectoris) zoals gemeten met PULS-cardiale test – Bewuste Burgers

De Tijd: de risico’s van het coronavaccin – Bewuste Burgers

Dr. Andreas Schlecht: injecties vernietigen het menselijke afweersysteem – Bewuste Burgers

Steven Arrazola: Wanneer valt de priktatuur van Alexander de Qroo? – Bewuste Burgers

Deel deze informatie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.