Vaccinatie

            

 

Wat is vaccinatie? Zijn vaccins schadelijk? Wanneer wel/niet?

Deze vragen houden tegenwoordig veel mensen bezig. Zal ik mijn kinderen wel/niet laten vaccineren? Zijn er schadelijke effecten? Zullen oude kinderziekten weer opduiken als ik ze niet vaccineer?

Antwoorden hierop zijn niet eenvoudig. Het antwoord is zelden zwart of wit. Eerlijk en grondig onderzoek, kritisch denken is hierbij een ‘must’.

Dat betekent dat we wetenschap nodig hebben die zichzelf trouw blijft in het onderzoek, zich baseert op waarheidsgetrouwe analyses, methoden en conclusies. 
Ook belangenconflicten mogen geen roet in het onderzoek gooien. Welke belangen dienen het onderzoek? (Einstein kreeg bijna spijt van zijn ontdekkingen toen hij zag dat deze kennis de basis werd van het gevaarlijkste wapen ooit: atoombommen). Indien er sprake is van verstengeling, dan is het onderzoek niet zuiver en beslist NIET wetenschappelijk. 

De vraag Wie wil het weten en waarom, mag (zou moeten) gesteld worden.
Met andere woorden: laten we blijven vragen stellen, altijd, als we twijfelen …

Factor V – Open brief aan de regeringen: Wat nu?

Factor V – Open brief aan de regeringen: Wat nu?

Het is inmiddels aangetoond dat massaal prikken niet de juiste strategie blijkt te zijn om groepsimmuniteit te bereiken. Zich laten prikken tegen sars-cov-2 is dus geen daad van solidariteit, maar wel een persoonlijke keuze op basis van een wel geïnformeerde afweging van baten en risico’s.

Lees meer
Natuurlijke immuniteit 13x effectiever dan vaccins

Natuurlijke immuniteit 13x effectiever dan vaccins

Een Israëlische studie toont aan dat de gevaccineerden 13x zoveel kans hebben om geïnfecteerd te raken dan mensen die natuurlijke immuniteit hadden opgebouwd en bovendien hebben de gevaccineerden 27x meer kans om klachten te krijgen.

Lees meer

Kettingbrief

In de media hoorden we al meerdere malen de boodschap weerklinken dat een vaccin de ‘oplossing’ zou zijn voor de situatie rond COVID-19.
Wij vragen ons af …

Is iedereen akkoord met deze aanname?

Deel met ons

Wat zijn jouw ervaringen met vaccinatie?
Heb jij meer informatie?

Laat het ons weten!