Crowdfunding voor een 5G-vrij land

3

Bewuste Burgers ondersteunt Save Belgium, een organisatie die mens en maatschappij wil beschermen tegen 5G en hiervoor geld wil inzamelen. Dit is hun verhaal, gelieve hen te ondersteunen via de link onderaan.

Bewuste Burgers ondersteunt Save Belgium, een organisatie die mens en maatschappij wil beschermen tegen 5G en hiervoor geld wil inzamelen. Dit is hun verhaal, u kan hen ook ondersteunen via de link onderaan.

EEN GEZONDE MENS IN EEN GEZONDE LEEFWERELD

Wie zijn we? 

Heb jij de indruk dat we niet langer op de overheid kunnen rekenen? Die indruk, die hebben wij ook. Save Belgium is een consortium van bewuste burgers ontstaan uit het besef dat we vanaf nu onze eigen boontjes moeten doppen. Zélf doen wat we lange tijd aan anderen overgelaten hebben. 

Zij die ons vertegenwoordigen, horen ons immers niet. Zij die het voor ons moeten opnemen, luisteren niet naar ons. De instanties die ons moeten beschermen, hebben ons in de steek gelaten. 

Wat doen we?

Save Belgium wil dat de overheid eerlijk is met de burgers. Dat onze rechten en vrijheden gevrijwaard worden. Dat de overheid onze grondrechten respecteert. Actief streeft naar een mens sana in corpore sano. Een gezonde mens in een gezond lichaam. 

Maar wat betekent dat, die gezonde mens in dat gezonde lijf? 

Voor Save Belgium betekent het dat mensen het recht hebben om in een gezonde leefomgeving op te groeien, te leven en te werken. Een omgeving zonder intensieve stralingsvelden. Zonder 5G. Een omgeving die ons van gezonde, biologische voeding voorziet. Die duurzaam omspringt met mens, plant, dier en planeet. Een leefwereld ook, die mensen vrij laat te kiezen of ze zich vaccineren of niet. 

Aangezien de overheid hierover fundamenteel in gebreke blijft, elke dag weer, hebben wij besloten om het heft zelf in handen te nemen: 

Wij starten rechtszaken op -federaal, lokaal en Vlaams- om mens en maatschappij te beschermen tegen 5G, een technologie die van onze leefwereld, ja zelfs onze planeet, een draadloze computer dreigt te maken. 
Wij willen het recht van mensen vrijwaren om nee te zeggen tegen een corona-vaccin dat niet alleen niet ernstig zal zijn getest, maar zoals alle vaccins vol zal zitten met schadelijke stoffen allerhande. 
Wij streven ernaar om mens en maatschappij te informeren over gezonde voeding en wat dat betekent, die gezonde mens in een gezonde leefwereld.

We hebben ook jouw hulp nodig!

Om mens en maatschappij te beschermen, hebben we ook jouw hulp nodig! 

Wij gaan op zoek naar €15.000 voor het uitbouwen van onze werkzaamheden en het opzetten van rechtszaken tegen 5G en een mogelijke COVID-19 vaccinatieplicht. Elke bijdrage, hoe klein ook, is nuttig!

U kan hieronder alle informatie nalezen via onderstaande link en een donatie uitvoeren. U mag dit gerust delen met uw vrienden.

3 thoughts on “Crowdfunding voor een 5G-vrij land

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *