Let the children breathe

0

Het initiatief ‘Geef kinderen zuurstof’ of ‘Let children breathe’ is geboren uit liefde voor kinderen.

Deel deze informatie
[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_column _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″]

Het initiatief ‘Geef kinderen zuurstof’ of ‘Let children breathe’ is geboren uit liefde voor kinderen. De affiches pleiten voor het recht op onderwijs op een authentieke manier voor alle kinderen en jongeren tot 18 jaar en dit weliswaar zonder mondmaskers.

Voel je vrij ze te downloaden en de link te verspreiden…

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_column _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” type=”4_4″][et_pb_image src=”https://bewusteburgers.be/wp-content/uploads/2020/09/PosterNederlandsJPG.jpg” _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” title_text=”PosterNederlandsJPG” hover_enabled=”0″ align=”center”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

About Author

Deel deze informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *