Flyer

4

Heb jij ook vragen m.b.t de maatregelen tegen de Corona griep, (verplichte) vaccinatie en 5G uitrol? Wil je helpen met het bewust maken van anderen over deze kwesties? Wie een kleurenprinter heeft en aan de slag wil, mag deze flyers alvast afdrukken en verspreiden!

Deel deze informatie
[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”]

Heb jij ook vragen m.b.t de maatregelen tegen de Corona griep, (verplichte) vaccinatie en 5G uitrol?

Wil je helpen met het bewust maken van anderen over deze kwesties?

Wie een (kleuren)printer heeft en aan de slag wil, mag deze flyers alvast afdrukken en verspreiden!


[/et_pb_text][et_pb_image src=”https://bewusteburgers.be/wp-content/uploads/2020/10/flyerpreview.pdf.png” _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” title_text=”flyerpreview.pdf” hover_enabled=”0″ url=”@ET-DC@eyJkeW5hbWljIjp0cnVlLCJjb250ZW50IjoicG9zdF9saW5rX3VybF9hdHRhY2htZW50Iiwic2V0dGluZ3MiOnsicG9zdF9pZCI6IjIxOTcifX0=@” _dynamic_attributes=”url” align=”center” border_width_all=”1px”][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]
Deel deze informatie

4 thoughts on “Flyer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *