Crimes against Humanity

Het Duitse Corona Onderzoeks Committee heeft de getuigenissen opgenomen van een groot aantal internationale wetenschappers en experten sinds juli 2020

Deel deze informatie

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

Het Duitse Corona Onderzoekscomité heeft de getuigenissen opgenomen van een groot aantal internationale wetenschappers en experten sinds juli 2020. Hier lees je hun conclusies.

Dank u om dit even te delen…

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”1_3,2_3″ _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default”][et_pb_image src=”https://bewusteburgers.be/wp-content/uploads/2020/10/World-Doctors-Alliance.png” title_text=”World Doctors Alliance” _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default”][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_3″ _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default”]

https://worlddoctorsalliance.com/blog/crimes-against-humanity-the-german-corona-investigation/

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Deel deze informatie

2 thoughts on “Crimes against Humanity

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.