Fusion festival – 18/09/2022 – Hengelhoef

…met aanwezigheid van Bewuste Burgers, Save Belgium & Stralings Arm Vlaanderen!

Deel deze informatie

Naar analogie van 2021 wordt ook dit jaar het Fusion Freedom Festival georganiseerd.  Noteer meteen datum en plaats!  Het gaat dit jaar door op 18/09/2022 in Hengelhoef bij Houthalen.

Doel van dit festival:

  1. Verbinden is het belangrijkste doel waarvoor fusion in het leven geroepen is. We accepteren dus geen uitzonderingen en geen uitsluitingen van mensen of groepen, met als uitzondering groepen die mensen uitsluiten of discrimineren.
  2. Mensen laten kennismaken met verschillende groepen die in het leven geroepen zijn om een betere samenleving te creëren, iedereen laten kennismaken met groepen die zich inzetten voor een betere toekomst.
  3. Mensen een platform geven waar ze hun specifieke info kunnen vinden en zo Informatie en gelijkgestemden kunnen vinden.
  4. Een sociale verbinding aanbieden in een asociale tijd.

Voor wie is het bedoeld?

  1. Fusion is er voor iedereen die mee wil werken of informatie wil hebben over het werken aan een betere toekomst, een toekomst  waar we weer sociaal en in harmonie kunnen (samen) werken.

  2. Mensen die de mensenrechten en de grondwet respecteren. Voor mensen die niet het ikke ikke ikke mentaliteit hebben en geven om de medemens.

  3. Voor mensen die zoekende zijn naar antwoorden maar ook voor mensen die hulp nodig hebben.

  4. Eigenlijk voor iedereen die wil meewerken aan verbinden.

Praktisch

Adres: Hengelhoefdreef 6, 3530 Houthalen-Helchteren

Parkeergelegenheid: zie kaartje

Deel deze informatie