Day of Justice – 16/10/2022 13u – Brussel Noord station

… met de aanwezigheid van Bewuste Burgers! Jij komt toch ook?

Deel deze informatie
Deel deze informatie

1 thought on “Day of Justice – 16/10/2022 13u – Brussel Noord station

  1. Beste,
    Ik wil jullie niet ontmoedigen, maar die betoging zal niets uithalen of veranderen. Als jullie willen dat er iets verandert, zullen jullie de wortel van alle problemen moeten aanpakken. Moeten jullie niet betogen tegen de regering, maar tegen haar handleiding. Tegen de grondwet dus. En vooral tegen het waanidee dat wij, burgers, die grondwet en vooral het ondemocratische artikel 53* van die grondwet goed of rechtvaardig vinden. Vindt de meerderheid van de bevolking niet, want ALLE oppositiepartijen hebben er duidelijk een probleem mee (ook al zwoeren ze er trouw aan) en ALLE huidige regeringspartijen zullen, en dat geef ik je op een blaadje, er ook een probleem mee hebben als zij ooit oppositiepartij worden.

    *Art. 53 ‘Elk besluit wordt bij volstrekte meerderheid van stemmen genomen (…)’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.