Voor een bijsturing van het beleid

Ruim zes maanden leven we met maatregelen tegen corona, tijd voor een bijsturing van het beleid!

Deel deze informatie

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” custom_padding=”||0px|||”]

Ruim zes maanden leven we met maatregelen tegen corona. Een beleid dat er aanvankelijk op gericht was een overbelasting van de zorg te voorkomen (‘flatten the curve’), maakte geleidelijk aan plaats voor het voorkomen van besmettingen als dusdanig (‘crush the curve’).

Er is over deze beleidskeuze niet transparant geïnformeerd, noch is hierover een publiek debat geweest.

Met dit manifest richten we ons tot de beleidsmakers met de dringende vraag verder paniekvoetbal te vermijden, zonder hierbij de ernst van de epidemie te onderschatten.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”]

Klik hieronder om het Corona manifest te ondertekenen. Op moment van schrijven gingen reeds 7814 mensen u voor.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_blurb title=”Corona manifest” url=”https://coronamanifest.be/” url_new_window=”on” image=”https://bewusteburgers.be/wp-content/uploads/2020/09/manifest.jpg” _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” background_color=”rgba(0,0,0,0)” link_option_url=”https://coronamanifest.be/” link_option_url_new_window=”on”]

Deze tekst werd opgesteld voor een bijsturing van het coronabeleid.
In samenwerking met meer dan 40 wetenschappers en cultuurmakers.

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Deel deze informatie

4 thoughts on “Voor een bijsturing van het beleid

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.