‘Een nieuwe aarde’: lezing op 19 mei (World Freedom Alliance)

Educatieve zoomsessie door Maneka Helleberg van World Freedom Alliance over het ‘Nieuwe Aarde Project’

Deel deze informatie

Maneka Helleberg is een kernlid van de Nieuwe Aarde raad en voorzitter van World Freedom Alliance.  In deze lezing zal zij het ‘Nieuwe Aarde Project‘ voorstellen, een platform dat een blauwdruk toont van goede voorbeelden over hoe we een meer evenwichtig leven kunnen leiden hier op Aarde.

Het ‘Nieuwe Aarde Project‘ ontstond na 15 jaar netwerken en onderzoeken samen met veel van de toonaangevende topwetenschappers en visionairs in de wereld, die ideeën hebben over hoe we als mensheid veel van de problemen waar we op vele gebieden tegenaan lopen kunnen oplossen.  Het beeld is helder, veel van de oplossingen bestaan, het komt erop aan deze te implementeren, te organiseren en de corruptie en machtsstructuren uit te wissen die dit tegenhouden.

Je bent welkom op woensdag 19 mei om 20u.30 CET (één uur later dan UK).

De eerste 100 mensen kunnen live aan de zoom deelnemen.  De zoom zal opgenomen worden. 

Voor de zoomlink klik je hier.

Deel deze informatie