World Freedom Forum: 24 – 26 juni

Wereldwijd Forum van de Vrijheid met meer dan 30 sprekers.

Deel deze informatie

Wereldwijd Forum van de Vrijheid met meer dan 30 sprekers.

x

x

x

World Freedom Forum: een bijeenkomst van bewuste Wezens, die met hun uiteenzettingen in de verschillende domeinen van Kennis en vanuit hun eigen Kennis, ons hun “fakkel van Kennis” brengen.  Een kennis waardoor we groeien, volwassen worden en kiezen.  Een uniek en onvergelijkbaar moment tijdens dewelke we de kans ervaren om het maatschappelijke debat op gang te brengen dat verder gaat dan de lockdowns die sommigen handhaven vanuit hun egoïstische ivoren torens. 

Het is tijd om onze geesten te verheffen naar nog te ontdekken hoogtes, onze hoofden op te heffen en naar de werkelijkheid te kijken vanuit de kracht die voortkomt uit het feit dat we weten dat we in staat zijn te beslissen en te handelen.  Want er is geen grotere waarde dan jij.  Er zijn momenten van duisternis voor het geweten, momenten van beproeving en momenten van angst.  Voor dit alles hebben we jullie hulp en medewerking nodig om op te treden.  Kom, doe mee en neem deel aan het World Freedom Forum.  Deel met ons deze unieke ervaring waarbij persoonlijkheden uit verschillende domeinen en landen ons hun hulp en aanwezigheid aanbieden met als enig doel om onze zielen te verheffen.

x

Vrijheid is niet slechts een Recht, het is een keuze van diegene die zichzelf Vrij voelt en weet dat hij/zij Vrij is. 

x

x

Inschrijven kan hier.

Deel deze informatie