Dit keer zijn media onderdeel van het probleem

Corruptie in de medische industrie is een grote schande, maar ooit werd daar op zijn minst open over gesproken in de mainstream media.

Deel deze informatie

Corruptie in de medische industrie is een grote schande, maar ooit werd daar op zijn minst open over gesproken in de mainstream media. Onderstaand artikel werd met toestemming overgenomen van EnerzijdsAnderzijds.

x

x

Tijden veranderen en soms sneller dan je denkt. Zo besteedden de Nederlandse omroepen tussen 2010 en 2015 meerdere keren aandacht aan de corruptie binnen de medische industrie. De naam Ab Osterhaus viel bijvoorbeeld in de reportage van BNNVARA uit vermoedelijk 2014 over de gehypte Mexicaanse Griep uit 2009. In 2020 is deze rapportage door BNNVARA offline gehaald.

Dat zal ook met onderstaande uitsnede van een vergelijkbare reportage kunnen gebeuren die KRO-NCRV in 2015 maakte over hetzelfde onderwerp. De video is echter nu veilig op een buitenlandse server ondergebracht.
De uitspraken in deze korte video zijn niet alleen schokkend, als je het niet zou weten en de beeldkwaliteit even vergeet, zou je denken dat het over Covidcrisis gaat. Eén essentieel verschil: toen wezen de media ons met goede reportages op de smerige industrie die de farmacie volgens deze reportage is.

Nu anno 2020/2021 zijn de media onderdeel van deze corrupte industrie. In plaats van het publiek er op te wijzen dat de situatie verfilmd in 2015 niet alleen nog bestaat, maar zoveel erger is geworden, strooit ze in een georkestreerde campagne de burgers 24/7 zand in de ogen. Door een inbinding van wetenschap, NGO’s als de WHO, de politiek én de media in het medisch-industrieel complex, worden we nu al 18 maanden getrakteerd op kritiekloze reclame voor ‘veilige vaccins’, een niet aflatende schaamteloze propaganda en een overheid die grondrechten verbindt aan een ‘onverplichte’ inenting.

De schets uit onderstaande video is al schokkend, maar het is slechts een opmaat gebleken naar deze niet eerder vertoonde medisch totalitarisme en wetenschappelijke roekeloosheid met de gezondheid van miljoenen, volwassen, jongeren, kinderen en straks baby’s.

x

Een nieuwere reportage van VPRO Tegenlicht kunt u hier terugzien.

x

Een korte impressie uit de documentaire van KRO-NCRV uit 2015.

Deel deze informatie