Verzwakking en vernietiging aangeboren immuunsysteem  

Hoe meer injecties er gegeven worden, hoe meer het gevaar toeneemt dat het immuunsysteem verminderd, waardoor niet alleen meer infecties mogelijk worden, maar ook ernstig ziekteverloop.

Deel deze informatie


In een aantal sterk gevaccineerde landen, zoals Engeland, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Schotland en Israël, is het duidelijk dat gevaccineerden aanzienlijk vaker geïnfecteerd worden dan ongevaccineerden, en dat zij ook ernstiger ziek worden en vaker sterven. 

De oorzaken zijn velerlei, maar moeten in hoofdzaak gezocht worden in een verzwakking of zelfs vernietiging van het aangeboren immuunsysteem. De trefwoorden betreffende de problemen van de gevaccineerden zijn antigene erfzonde, infectiebevorderende antilichamen, vaccin-AIDS, microthrombi en ernstige neurologische aandoeningen, schrijft Dr. Peter F. Mayer.

Het komt erop neer dat hoe meer vaccinaties er gegeven worden, hoe meer het gevaar toeneemt dat het immuunsysteem verminderd, waardoor niet alleen meer infecties mogelijk worden, maar ook ernstig ziekteverloop met een mogelijk fatale afloop bevorderd wordt. 

Bij de ongevaccineerden daarentegen wordt het aangeboren immuunsysteem getraind en versterkt.

Bron:

Vaccineren tot de dokter komt: Duitse gezondheidsautoriteit meldt honderden sterfgevallen – Frontnieuws

Patholoog laat zien wat de COVID-19 injectie doet met de hersenen en andere organen van gevaccineerde mensen – Frontnieuws

Australische vrouw had vijf epileptische aanvallen, beroerte en 3 hersenoperaties na eerste AstraZeneca, neemt Pfizer als tweede prik – Frontnieuws

Deel deze informatie