Twijfels rond Covid vaccin

Een Duitse microbioloog en professor maakt zich ernstig zorgen over de veiligheid van een COVID vaccin. De twijfels hieromtrent komen niet uit het niets

Deel deze informatie
[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default”][et_pb_column _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default” type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

Een Duitse microbioloog en professor maakt zich ernstig zorgen over de veiligheid van een COVID vaccin

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default”][et_pb_column _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default” type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

De twijfels hieromtrent komen niet uit het niets. Laten we geen Russische Roulette spelen met de gezondheid van de mens.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default”][et_pb_column _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default” type=”4_4″][et_pb_video src=”https://youtu.be/4uo2KGiSjrw” _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_video][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]
Deel deze informatie

2 thoughts on “Twijfels rond Covid vaccin

Comments are closed.