Hoe wordt geëxperimenteerd met batch nummers?

Vier grootste vaccinproducenten, BioNTech/Pfizer, Moderna, Janssen en Astra-Zeneca, hebben complete batches vaccins in de lopende vaccinatiecampagnes verschillend gedoseerd.

Deel deze informatie


In de VS wordt de transparantie van de daadwerkelijke effecten, bijwerkingen en sterfgevallen van vaccins voor de rechtbank uitgevochten. 

Pfizer wilde de publicatie van de interne gegevens over de vaccins tot Sint Juttemis uitstellen, maar een Amerikaanse rechtbank heeft het plan nu gedwarsboomd. 

In het geval van Pfizer gaat het om 450.000 bladzijden die de onderneming nu moet publiceren. De FDA (Food and Drug Agency) had grootmoedig verklaard dat zij elke maand 500 bladzijden zou vrijgeven, hetgeen 75 jaar zou hebben geduurd. Maar een federale rechter in de VS gooide roet in het eten. Op grond van de Freedom of Information Act (FOIA) heeft hij de FDA opgedragen 55.000 pagina’s per maand vrij te geven. Volgens de uitspraak zouden de volledige gegevens over ongeveer acht maanden voor de wereld beschikbaar moeten zijn.

https://www.sirillp.com/wp-content/uploads/2022/01/ORDER_2022_01_06-9e24e298ae561d16d68a3950ab57077b.pdf

Maar soms gaat het nog sneller: hackers hebben nu de dataservers van de grote vaccinfabrikanten gekraakt en gegevens over vaccins buitgemaakt en op het net gezet. 

Hacker knacken die Server der Impfstoffhersteller – Es gibt wohl tatsächlich „Todeschargen“ unter den Spritzen! – Die Unbestechlichen

De documenten kunnen worden ingezien op de website “www.howbad.info“. 

How Bad is my Batch ?

Aangezien de site gedeeltelijk overspoeld is, is er nog een back-up site die dezelfde informatie bevat:  HowBadisMyBatch.com

How Bad is my Batch ?

U kunt uw eigen batchnummer controleren aan de hand van de lijsten daar. Uit de lijsten blijkt dat bepaalde partijen vaccins een extreem hoge sterftecijfers en bijwerkingen hebben en dit bij alle fabrikanten.

https://www.howbad.info/

De gegevens bevatten onder meer het aantal sterfgevallen en ernstige bijwerkingen in verband met elk partijnummer en maken ook een vergelijking met andere partijen mogelijk. 

Het is alarmerend dat in sommige gevallen het sterftecijfer na vaccinatie of de kans op ernstige bijwerkingen 50 maal zo hoog wordt.

Impftodesdaten öffentlich: Hacker knacken die Server von Pfizer, Moderna und Co. – Wochenblick.at

Een ander document gaat in detail in op ernstige bijwerkingen. Anafylactische reacties, myocarditis en hartproblemen, tromboses, enz. komen procentueel veel vaker voor dan de statistische kans om aan Corona te overlijden. En men mag niet vergeten dat de gegevens alleen betrekking hebben op gevallen die zich hebben voorgedaan in een periode van 90 dagen nadat het vaccin beschikbaar werd gesteld, en het zijn ook alleen de gevallen die rechtstreeks aan Pfizer zijn gemeld. Dus het aantal niet gerapporteerde gevallen ligt waarschijnlijk een stuk hoger.”

Uit het verslag dat Dr. Wolfgang Wodarg samen met Prof. Dr. Michael Yeadon heeft opgesteld, blijkt dat de vier grootste vaccinproducenten, BioNTech/Pfizer, Moderna, Janssen en Astra-Zeneca, complete batches vaccins in de lopende vaccinatiecampagnes verschillend hebben gedoseerd. 

Het is in feite een grootschalig experiment. Volgens Wodarg en Yeadon willen zij uiteraard te weten komen bij welke samenstelling en dosis mensen schade oplopen of sterven:

De afwijkingen zijn zo extreem dat ze niet te wijten kunnen zijn aan willekeurige of toepassingsgerelateerde toxiciteitsfluctuaties. 

Viren sind nicht das Problem-bleiben Sie besonnen! – wodargs Webseite!

Integendeel, er zijn aanwijzingen dat er momenteel grootschalige gentechnologische experimenten worden uitgevoerd op de brede, nietsvermoedende bevolking onder de bescherming van de vermeende noodsituatie en dat dit mogelijk is gemaakt, zelfs bevorderd, door het juridisch politieke voorbereidende werk en de hulp van de regeringen en autoriteiten.

Intussen hebben verschillende internationale onderzoeksteams de Amerikaanse bijwerkingen-databank VAERS systematisch onderzocht en reeds op 31 oktober 2021 vastgesteld dat alle in de VS gemelde ernstige bijwerkingen en sterfgevallen slechts kunnen worden toegeschreven aan een zeer klein deel van de batches of partijen. Hieronder het verslag: 

Death by Vaccine LOTtery – VAERS Analysis

De VAERS-databank bevatte bewijzen van partijen vaccins met zeer uiteenlopende effecten. Het bevat gegevens over gerapporteerde bijwerkingen van elke partij. Het lag dus voor de hand een grafiek op te stellen die laat zien hoe de toxiciteit van partijen in de loop van 2021 varieerde in tijd en plaats. 

Uit diagrammen blijkt wanneer de giftige partijen werden gebruikt en hoe giftig ze waren. Men kan ook zien wie ze heeft gebruikt en hoe de deelnemende farmaceutische bedrijven in overleg lijken te hebben gehandeld om elkaars gegeven tijdvenster niet te verstoren. 

Tenslotte kan men zelfs gissen naar het doel van deze verdelingen, zoals het testen van de effecten van verschillende doseringen (soorten schade en sterfgevallen), enz.”

Patterns in the Deployment of Toxic Covid Vaccine Batches

Deze partijnummers en de bijbehorende waarden voor ernstige bijwerkingen zijn echter ECHT, en ze zijn aanwezig in VAERS.

Viren sind nicht das Problem-bleiben Sie besonnen! – wodargs Webseite!

Kann das sein??? MUST READ! Testen die Impfstoffhersteller in den laufenden Impfungen aus, ab welcher Dosis ihre Spritzen schädlich sind? – Schildverlag

De wetenschappers komen tot de conclusie dat alle drie bedrijven soortgelijke studies uitvoeren met een sterk verhoogde toxiciteit. 

https://rense.com/general96/toxic-01.pdf

Onderstaande grafiek toont de verdeling van bijwerkingen in relatie tot het partijnummer:


https://rumble.com/vq99pu-the-batches-were-labeled-for-their-toxicity.-this-was-an-experiment.html?fbclid=IwAR29uNz8iWxePyIJv-2e0hqRHu0bS1Mt2KrWo40oVZYwUxaakKksDHm9Byw

In onderstaande lijst vindt u linken naar gerapporteerde vaccinschade:

Testimonies Project: slachtoffers coronavaccins vertellen hun verhaal

Het Testimonies Project is opgericht om een platform te bieden aan al diegenen die getroffen zijn na het krijgen van de coronavaccins, en om ervoor te zorgen dat hun stem wordt gehoord.

https://nomoresilence.world/

https://t.me/covidvaccineinjuries

https://t.me/MELDPUNTVACCINATIESCHADEVLAAND

https://t.me/AVVvaccinatieschademelden

https://t.me/covid19vaccinevictims

https://t.me/OVERZICHTMELDINGENVAXSCHADEVLAAN

https://t.me/vaccinschade

https://t.me/covidvaccineinjuries

https://t.me/covidvaccinevictims

IC verpleegkundigen zien aantasting immuunsysteem gevaccineerden door stijging D-dimeren in bloed – Bewuste Burgers

Waarom dwingt de regering gezonde mensen tot invasieve experimententele behandeling met risico op ernstige bijwerkingen? – Bewuste Burgers

Covid-19-injectie veroorzaakt meer dan 300.000 verwondingen op 3 maand – Bewuste Burgers

Waarom staat regering toe mensen te injecteren met experimenteel coronavaccin dat dodelijke en ernstige gezondheidsschade veroorzaakt? – Bewuste Burgers

Eerlijke arts: Informatie die je komende tijd niet op tv zal horen maar binnenkort wordt gestopt met alle vaccins – Bewuste Burgers

Britse regering: injecties beschadigen het natuurlijke immuunsysteem – Bewuste Burgers

Uit gepubliceerde studie met analyse gegevens 185 landen blijkt hoogste sterftecijfers in landen waar meest gevaccineerd werd – Bewuste Burgers

“Boosters verergeren de zaak en houden de pandemie in stand” legt Viroloog & Vaccinoloog Dr. Geert Vanden Bossche uit – Bewuste Burgers

https://www.blckbx.tv/corona/kinderen-vaccineren-is-een-doodzonde-geert-vanden-bossche

CRIMINAL INVESTIGATION OF THE METROPOLITAN POLICE 6029679/21. A complaint was filed as a result of the catastrophic figures of deaths and injuries, and an operation was launched to collect testimonies from the victims. There are vaccination centers that are being notified of their “crime scene” quality. They organize teams to close down centers, with the assistance of the police, on two special days: Thursday, January 20 and Friday, January 21.

https://diariodevallarta.com/en/vacunacion-covid-bajo-investigacion-criminal-en-inglaterra-la-policia-de-londres-cierra-centros-de-vacunacion/?fbclid=IwAR1QZ1e-Ben56O9NMTaeKafNo3fylNI8f3NaXSXeuZMXCk0nmf-U01G12Rk

https://www.frontnieuws.com/hackers-kraken-de-servers-van-de-vaccinfabrikanten-er-zijn-werkelijk-dodelijke-batches-onder-de-prikken/

Deel deze informatie