Algemeen welzijn is ons gemeenschappelijk doel.

Wij geven allemaal om de gezondheid van onze kinderen en om de gezondheid van de mensheid.

Deel deze informatie
[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”]

Wij geven allemaal om de gezondheid van onze kinderen en om de gezondheid van de mensheid. 

De twee extreme standpunten ‘pro- en anti vaccinatie’ ontmoeten elkaar in een gemeenschappelijk doel: het algemeen welzijn. Als kan worden aangetoond dat vaccinatie in het voordeel van de gezondheid van onze kinderen speelt, dan zijn we allemaal voor. 

Medische experten die de veiligheid, werkzaamheid en noodzakelijkheid van vaccinatie bespreken zijn niet anti-vaccins. Zij zijn pro-wetenschap, pro- gezond verstand en pro-publieke gezondheid.

[/et_pb_text][et_pb_button button_text=”Volgende: De theorie achter vaccinatie.” _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default” button_url=”@ET-DC@eyJkeW5hbWljIjp0cnVlLCJjb250ZW50IjoicG9zdF9saW5rX3VybF9wb3N0Iiwic2V0dGluZ3MiOnsicG9zdF9pZCI6IjQwMTkifX0=@” _dynamic_attributes=”button_url” button_alignment=”right” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]
Deel deze informatie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.