WI-FI op school: informeer u!

0

Over straling wordt op het nieuws en op school weinig gezegd, nochtans valt er veel over te zeggen. Een dossier over straling en brief voor school…

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″ custom_padding=”0px|1px|0px|||”][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” custom_margin=”|2px||auto||” custom_padding=”|0px|0px|||” min_height=”1600.7px”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.9.0″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” min_height=”1413.8px” custom_margin=”-25px||-2px|||” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″ custom_padding=”0px|||||”]

 

Dat er te weinig over de schadelijke gevolgen van straling gesproken wordt, zowel in reguliere media als op school, zijn de meeste mensen niet of weinig geïnformeerd hierover. Volgende brief werd in mei 2020 naar de Vlaamse scholen gestuurd om hier dringend meer bewustzijn rond te creëren.

 

Geachte collega’s

Hopelijk tref ik jullie in goede gezondheid!  (…)

Door de onterechte aanname van de bevolking dat draadloze toepassingen veilig zijn, blijven ook de scholen hier niet van gespaard. Nochtans toont onderzoek aan dat vooral kinderen en zwangere vrouwen speciaal gevoelig blijken te zijn voor deze schadelijke effecten. Dit kan bij langdurige blootstelling – zelfs bij erg lage vermogensdichtheid zoals WIFI – tot indrukwekkende systemische stoornissen leiden (zie dossier) die zich acuut uiten als hoofdpijnen, neusbloedingen, plotse vermoeidheid, spierpijnen, allergieën, concentratiestoornissen, stemmings- en gedragsstoornissen, tinnitus, …

 (…)

Lees hier verder

 

Wifi op school: informeer u!

 Enkele citaten uit het bijgevoegde informatiedossier rond straling. Onderaan vindt u het volledige document!

 

“Er zijn aanwijzingen dat de gezondheidsrisico’s van draadloze microgolven vergelijkbaar, zo niet erger zijn dan die van het roken van sigaretten. Nu er overal ter wereld een rookverbod geldt, is er geen reden om dit niet meer te doen met wifi. Alle wifinetwerken in openbare ruimten moeten worden ontmanteld, met name op scholen en universiteiten, en er moet een verbod worden ingesteld. Om dezelfde redenen mogen er geen netwerken in de hele stad worden opgezet.” 

Dr. Mae-Wan Ho, Late-director, Institute of Science in Society, Verenigd Koninkrijk, 2007

 

“When there is a doubt, when it comes to our children, there is no doubt. We must take extra precaution.”

 Yona Yahav, burgemeester van Haifa, Israel

 

Elektro-gevoeligheid is een epidemie. Het publiek moet worden geïnformeerd. Wifi op scholen is een ramp en als iemand die elke dag 2 tot 4 uur aan de telefoon praat met mensen en kinderen die ziek zijn geworden, met veel mensen die overwegen zelfmoord te plegen, dring ik er bij u allen op aan om niet toe te geven. De waarheid, en dat alles, moet verteld worden”.

 Dafna Tachover MBA van Dafna, Advocaat (New York & Israël)

 Lees hier het hele dossier

 

 

 

 

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *