Duurzame doelen voor een betere wereld: Organische en natuurlijke bewegingen

We zien aspecten van de organische beweging in ecodorpen, autonome en zelfvoorzienende familiedomeinen, Anastasiadorpen en permacultuur oplossingen.

Deel deze informatie

We zien aspecten van de organische beweging in: eco- dorpen, autonome en zelfvoorzienende familiedomeinen, Anastasiadorpen en permacultuur- oplossingen.

  • Is het mogelijk op deze planeet te wonen en te leven zonder moeder aarde leeg te roven, te vervuilen en te vernietigen?
  • Is het mogelijk om iedereen (gezond) te voeden, uit armoede te halen, te huisvesten, educatie aan te bieden en een zinvol bestaan te tonen?
  • Is het mogelijk om de aarde te helen, te regenereren en haar overvloed en schoonheid nog te vergroten?
  • Is het mogelijk in harmonie en vrede te leven met zichzelf, met elkaar en met alle medebewoners op de planeet?

Het antwoord is telkens een volmondig: JA!

Kinderen met meer groen rondom de woning blijken gemiddeld een hoger IQ te hebben en minder gedragsproblemen zoals concentratie- en agressieproblemen.

                                                                                                        ARTIKEL

In de Anastasiadorpen groeien kinderen op omringd door voedselbossen, groente mandala’s, kruidentuinen, bomenpracht en waterpartijen.

 

                                                                                                         ARTIKEL

Ze krijgen thuisonderwijs of gaan naar het schooltje in het dorp, zijn voortdurend dicht bij de ouders, participeren mee in de gemeenschap, eten lekker en gezond voedsel en leren ondertussen om voor zichzelf te zorgen.

Deel deze informatie