Hoe discriminatie tot stand komt: hoe mensen via ‘mind-controle’ haters of lovers worden van elkaar! 

‘Mind-controle’ op zich is neutraal en kan ten goede of ten kwade gebruikt worden: om mensen tegen elkaar op te zetten of om mensen te verenigen.

Deel deze informatie

Indoctrineer de mens, zet ze tegen elkaar op, zodat de moraal vervaagt en de haat en uitsluiting ontpopt. 

De enige manier om dit te bereiken is via mind-controle.

Mind-controle op zich is neutraal en kan ten goede of ten kwade gebruikt worden: om mensen tegen elkaar op te zetten of om mensen te verenigen.

Op school wordt hierover niks geleerd waardoor polarisatie in de maatschappij kan binnensluipen als een dief in de nacht. De politiek maakt hier gretig gebruik van. Denk maar aan de polarisatie van gevaccineerd en niet-gevaccineerd, blank en zwart, polarisatie in de politieke partijen enz….

Omdat in de maatschappij weinig of geen kennis aanwezig  is omtrent het bestaan van mind-controle en hoe het wordt gebruikt, is het heden ten dage  mogelijk om mensen tegen elkaar op te zetten.

Wanneer we onze kinderen vanaf dag 1 bewust maken hoe ze met mind-controle moeten omgaan, wat het inhoudt en hoe ze dit ten goede van de mensheid kunnen gebruiken, kan de maatschappij evolueren naar een meer liefdevolle samenleving.

In de video hieronder toont een lerares hoe gemakkelijk het is om via indoctrinatie (de media, onderwijs, enz…) mensen via mind-controle om te vormen naar haters of lovers van elkaar!

https://www.facebook.com/1092909154/posts/10227397434896906/?d=n


De lerares verdeelt de kinderen in 2 groepen: blauwe ogen en bruine ogen. Eerst vertelt ze de kinderen dat de blauwogige leerlingen beter zijn dan de bruinogigen en dat deze laatste groep minder privileges heeft omwille van de kleur van hun ogen. Het gevolg is dat de gediscrimineerde groep zich down gaat voelen en ook slechter gaat presteren. 

Daarna worden de rollen omgedraaid om iedereen de kans te geven in de schoenen van de gediscrimineerde en de geprivilegieerde te gaan staan.

Een grote les wordt hier geleerd:

polarisatie leidt tot discriminatie. Discriminatie leidt tot haat en haat leidt tot oorlog.

Het is hoog tijd dat we onze kinderen leren hoe ze het beste kunnen omgaan met hun ‘mind’ (gedachten). 

Wanneer mensen leren hoe ze hun gedachten kunnen temmenen en in hun gedachtentuin het onkruid (negatieve gedachten) wieden en kiezen voor de bloemen (positieve liefdevolle gedachten), ontluikt er een liefdevollere wereld. 🥰🌈💥☀️🍀

Bron

De kracht van ‘hypnose’ en ‘mind control’ helder uitgelegd in het oud Perzisch sprookje ‘2 + 2 = 5’. – Bewuste Burgers

Deel deze informatie