Mexicaanse Griep: allemaal gefopt, er was helemaal geen pandemie…

Ernstige bijwerkingen en overlijdens door het vaccin, belangenvermengingen en manipulatie.

Deel deze informatie

Een terugblik naar de Mexicaanse griep van 2009!

NOS: ‘Informatie over bijwerkingen Mexicaanse griep-vaccin achtergehouden’ (2018)

“Midden in de periode dat wereldwijd tientallen miljoenen mensen gevaccineerd werden tegen de Mexicaanse griep met het vaccin Pandemrix, hield farmaceut GSK informatie achter over een opvallend groot aantal ernstige bijwerkingen. Dat staat in een artikel in het British Medical Journal (BMJ).

Bij de bijwerkingen ging het onder meer om bijna 150 gevallen van anafylactische shock, een zeer ernstige allergische reactie. Ook zouden er tientallen overlijdensgevallen zijn geweest.”

“In Nederland werden vanaf 23 november 2009 ongeveer een half miljoen kinderen tussen de 6 maanden en 4 jaar met Pandemrix gevaccineerd. Toen was het hoge aantal ernstige bijwerkingen bij GSK al bekend. Bij het Lareb, dat in Nederland gemelde bijwerkingen van geneesmiddelen verzamelt, zijn 3754 meldingen over Pandemrix binnengekomen. Daarvan zijn er 137 als ernstig benoemd. Dertig gevallen hebben betrekking op narcolepsie. Het ministerie van VWS onderhandelt over de schadevergoeding aan circa tien kinderen.”

NOS: ‘Nederland aansprakelijk gesteld voor vaccinatie Mexicaanse griep’ (2016)

“Ouders van 14 kinderen die ziek zijn geworden door de inenting tegen de Mexicaanse griep stellen de Nederlandse staat aansprakelijk, schrijft EenVandaag. Het zou gaan om kinderen die een ernstige slaapziekte hebben ontwikkeld na de inenting in 2009.”

GVA: Artsen eisen ontslag van griepcommissaris Van Ranst (2009)

“Dokter Roland Lemye, voorzitter van de BVAS, stelt zich de vraag of Van Ranst “niet zijn fouten en zijn chaotische beheer aan het maskeren is, door de fout af te schuiven op de dokters, die bericht en tegenbericht krijgen, foute uitleg, of zelfs regelrechte leugens.

In de ogen van Lemye wekt de houding van Van Ranst “twijfel op over zijn capaciteiten om de gebeurtenissen in goede banen te leiden. Het vertrouwen dat het medische korps in hem kon hebben, is weg”.”

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is VanRanst.png

“Volgens de journalist van Politique speelde voor maar liefst vijf van de vijftien experts van het wetenschappelijk comité van het Interministerieel Commissariaat Influenza een belangenconflict met GSK. Dat zou ook het geval geweest zijn voor de voorzitter, Marc Van Ranst.”

Weltschmerz: Marc Van Ranst legt uit hoe je een pandemie kan verkopen (2019)

De Morgen: ALLEMAAL GEFOPT! Er was helemaal geen pandemie (2010)

“Ook al was vrij snel duidelijk dat dit virus niets bijzonders was, toch bleef je horen dat de situatie nog ernstig kón worden. Net zoals nu wordt gezegd dat er een tweede golf kán komen, hoewel daar geen wetenschappelijke aanwijzingen voor zijn. Dat zijn gewoon hypotheses, maar iedereen geloofde die informatie en ging voort op wat de WGO zei. Iedereen bestelde massaal nieuwe speciale vaccins.”

“Waarom dan dat hoge alarmniveau? “Omdat de Wereldgezondheidsorganisatie in mei haar definitie van een pandemie verruimde. Daardoor is de alarmdrempel verlaagd”, zegt Wodarg.Een merkwaardige wijziging, vond ook epidemioloog Tom Jefferson van de internationale medische organisatie The Cochrane Collaboration in het Duitse weekblad Der Spiegel. “Om te kunnen spreken van een pandemie was vroeger niet alleen een nieuw virus nodig dat zich snel verspreidde en waartegen je niet immuun was. Een andere voorwaarde was dat vele mensen ernstig ziek werden en eraan overleden. Nu zijn die laatste twee kenmerken geschrapt, waardoor de varkensgriep gecatalogeerd werd als een pandemie. Ik zie met die definitie geen verschil tussen dit en een banale griepepidemie.” En Jefferson voegde er deze zomer aan toe: “Soms lijkt het net of een hele industrie zit te wachten op een pandemie.”

Uitzending NOS: leugens en manipulaties rond Mexicaanse Griep

“De wereld werd voor de gek gehouden door de dreiging van een pandemie die nooit kwam.  Als resultaat werden grote sommen publiek geld verspild aan medicijnen.  Mei 2009 wijzigt de WHO de definitie van pandemie.  Door die aanpassing kan de WHO een maand later de Mexicaanse Griep tot pandemie verklaren.  Terwijl er sprake is van een mild virus met weinig doden.  Als de definitie was gebleven zoals die was vóór 2009, dan was er geen sprake geweest van een pandemie.”

Deel deze informatie

3 thoughts on “Mexicaanse Griep: allemaal gefopt, er was helemaal geen pandemie…

  1. The Great Reset en alle verantwoordelijke mensen moeten opgepakt worden voor GENOCIDE en alle zeer ernstige bijwerkingen en met Voorbedachte Rade in Werking gestelde Medische Fraude in de Weteldgeschiedenis!
    Stop deze geplande PLANDEMIE en valse Maatregelen!!

  2. De Mexicaanse Griep en vaccinatie hebben ook mensen het leven gekost evenals bijwerkingen, waardoor ook jonge mensen gezondheidsklachten hadden na het vaxxen: Extreme Vermoeidheid, Overdag niet wakker kunnen blijven op school, Concentratieverlies etc!
    Waardoor wij ziek worden is terug te leiden naar Voeding en Toevoegingen, verplicht door Voedsel- en Warenautoriteit, ook Zeep en Zeepproducten waar Zwaveldioxide en Bergamot in verwerkt zijn: Acute Benauwdheid, Hartklachten, Duizeligheid, Evenwichtstoornis, Extreme Vermoeidheid!
    Dit moet STOPPEN!!!

  3. Het is onbegrijpelijk dat deze situatie maar blijft doorgaan !?! De mensen zo manipuleren – dit is moord !!! En toch blijft het grote deel van de bevolking maar door gaan in deze boosheid.ik hoop dat het ganse zootje ontploft en dat gerechtigheid geschied

Comments are closed.