Eerste basisschool gedagvaard voor mondmaskerplicht

0

Op dinsdag 23 maart werd om 11u30 de zaak tegen de Vlaamse regering en een Antwerpse school ingeleid in kortgeding.

Deel deze informatie

Op dinsdag 23 maart werd door Viruswaanzin om 11u30 de zaak tegen de Vlaamse regering en een Antwerpse school ingeleid in kortgeding.  Met verkorting van dagvaardingstermijn.  De school en de regering krijgen nu tot maandag 18 uur om standpunt in te nemen.  Dinsdag aanstaande om 11u30 wordt er gepleit.  

De mensen die willen tussenkomen in deze procedure kunnen zich tot donderdag (25.03.21) in onderstaande link aanmelden: https://bewusteburgers.be/blog/2021/03/20/dagvaarding-in-kortgeding-tegen-mondmaskerplicht-voor-kinderen-10-12j/

Een barrière tegen het verder afglijden van het totalitarisme naar steeds jongere kinderen, is een absolute noodzaak.

https://www.viruswaanzin.be/post/eerste-basisschool-gedagvaard-voor-mondmaskerplicht

Deel deze informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *