POLITIE ‘FOR FREEDOM’ VERDEDIGT VRIJHEID VAN MENINGSUITING

Politieagenten voor vrijheid zijn ook mensen en dienen en beschermen andere mensen.

Deel deze informatie

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.9.2″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

 

 

De internationale beweging Police for Freedom werd gelanceerd in februari 2021. Het werd geïnspireerd door de Spaanse vereniging “Policías Por La Libertad”, die in 2020 werd opgericht om het algemene maatschappelijke welzijn in deze moeilijke tijden te verbeteren – zowel voor burgers als voor leden van de politie, brandweerlieden, beveiligingspersoneel en het leger.

 

 

De missie van deze beweging is om onze samenlevingen opnieuw menselijk te maken, door het vertrouwen en de eenheid tussen de veiligheidstroepen en de mensen terug te brengen. De vreedzame marsen, evenementen, campagnes en inhoud die door Police For Freedom zijn gemaakt, zijn bedoeld om mensen voor te lichten over hun mensenrechten, burgerlijke vrijheden, grondwettelijke rechten en de ethische gedragscode voor de politie en veiligheidstroepen

 

 

 

 

 

 

 

Wij zijn collega’s uit verschillende beroepen die ons werk willen blijven doen vanuit onze persoonlijke en professionele ethiek, zonder beïnvloed te worden door angsten, bedrieglijke verhalen, immorele regels of meningsverschillen.

 

 

 

WIJ ROEPEN OP TOT GEZOND VERSTAND EN PROFESSIONELE ETHIEK

 

 

 

 

Door de recente opname van nieuwe maatschappelijke normen, mandaten en regionale wetten is onze manier van samenleven veranderd. Deze collectieve spanning, onzekerheid en druk veroorzaken verwarring en tegenstrijdige ontmoetingen met de veiligheidstroepen en de burgers en we hebben de morele en ethische plicht om samen te komen met als doel een uniforme gedragscode te creëren tijdens onze dienst.

 

 

 

 

WIJ WILLEN DE FUNDAMENTELE RECHTEN EN VRIJHEDEN VAN ALLE BURGERS GELIJK BLIJVEN BESCHERMEN.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bewuste Burgers deed met onderstaande open brief ook een oproep aan onze politiemensen.

 

 

 

 

 

 

 

OPEN BRIEF aan onze POLITIE – Bewuste Burgers

 

 

 

 

 

 

 

Jullie functie dient ons volk. Wij waarderen dit. In deze tijden worden zaken van jullie gevraagd die, naar ons denken en voelen, niet meer stroken met het algemeen belang.

 

 

 

 

 

 

 

https://bewusteburgers.be/wp-content/uploads/2021/02/OPENBRIEFBrief-Politie.pdf

 

 

 

 

 

 

 

Wij vragen daarom dringend uw aandacht.

 

 

 

 

 

 

 

Bronnen:

 

 

 

 

 

 

 

https://policeforfreedom.org/

 

 

 

 

 

 

 

https://www.facebook.com/Police-for-Freedom-Nederland-103850518462150/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Deel deze informatie