Lezing Sam Brokken: 17 mei

Keynote met Q&A met Sam Brokken

Deel deze informatie

17 mei 2021: Keynote met Q&A met Sam Brokken 

Sam Brokken (46), Lector en (ex)-onderzoekshoofd ‘Gezondheidswetenschappen’ aan de PXL Hogeschool te Hasselt werd ontslagen eind maart 2021. Brokken’s kritiek en zijn vraag naar het open debat en koersverandering omtrent de aanpak van de coronacrisis werd niet gesmaakt! De zo vaak geroemde en ‘nodige’ academische vrijheid van lectoren en professoren ging hiermee plotsklaps op de schop!

Sam Brokken pleit voor de omgekeerde lockdown, gestoeld op wetenschappelijk bewijs en het voortschrijdend inzicht! De omgekeerde lockdown is een methode met maatregelen die nauwelijks collaterale schade met zich meebrengt maar zeer gefocust is op de bescherming van de zwakkeren zonder de rest van de maatschappij te hypothekeren!

Zijn presentatie zal je wenkbrauwen doen fronsen en zal je laten inzien dat het ook anders kan!

  • Start: 19.00u – 22.00
  • Waar: Online via Zoom 
  • Aantal deelnemersmax. 100 
  • Tarief: 10,00€
  • Inschrijvenklik hier 
Deel deze informatie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *