Fox News: hartontstekingen bij jong gevaccineerden

Tucker Carlson van Fox News: 150.000 jonge Amerikanen kunnen een potentieel gevaarlijk hartfalen ontwikkelen door het COVID-vaccin.

Tucker Carlson, Fox News commentator: het opdringen van COVID-vaccins bij jonge mensen is roekeloos omdat we de lange termijn effecten niet kennen. Iedereen die beweert het te weten liegt.

x

x

Tucker Carlson zei dat 150.000 jonge Amerikanen een potentieel gevaarlijk hartfalen kunnen ontwikkelen door het COVID-vaccin.

Carlson citeerde een rapport van de IsraĆ«lische gezondheidsautoriteiten dat een link vond tussen het Pfizer COVID-vaccin en hartontsteking bij jonge mannen – een bijwerking die 25 keer meer voorkomt dan normaal. Gezondheidsautoriteiten in Canada en Duitsland merken gelijkaardige resultaten op, stelde Carlson. 

x

Wanneer we deze cijfers bekijken is het mogelijk dat gezonde jonge mensen veel meer kans lopen om schade toegebracht te worden door het vaccin dan door COVID zelf.  Dat zou een ramp zijn, een ramp die we kunnen voorkomen.

Ondanks de gerapporteerde bijwerkingen van de vaccins, gaan vele Amerikaanse universiteiten door met het eisen dat studenten gevaccineerd zijn voordat ze terugkomen naar de campus. 

x

Er zijn bijna 20 miljoen universiteitsstudenten in dit land (VS).  Uiteindelijk zullen de meesten geen keuze hebben en het medicijn moeten nemen waarvan andere regeringen hebben geconcludeerd dat het gevaarlijk is voor hen.

x

In de video hierboven kan je de volledige uitleg horen van Tucker Carlson.

x

The Defender 11 juni 2021