Verbod op lockdowns, maskers en vaccinatiepaspoort in Amerika

De boodschap van gouverneur Ron DeSantis uit Florida voor andere landen: “Open je steden, open je scholen. Laat mensen hun leven leiden.”

Deel deze informatie

In de Verenigde Staten hebben 34 van de 50 staten alle Coronamaatregelen afgeschaft. Zij volgen het voorbeeld van staten als South Dakota, die nooit beperkingen hadden en nu zelfs lockdowns, compleet met maskers, hebben verboden. 

En het beste is: de vergelijking van staten met en zonder lockdowns, beperkingen of verplichte maskers leverde geen verschillen op wat betreft de incidentie van infecties in de staten met strenge maatregelen, waaronder verplichte maskers buitenshuis. De curven waren volledig in overeenstemming, en de open staten presteerden zelfs beter.


Maskers in de open lucht, de dwang zich te laten testen, afstand te houden en het “lage epidemiologische risico” te moeten aantonen met een inentingsbewijs, testresultaten of een bevestiging van een arts van een eerdere besmetting zijn in ons land normaal. Dat laatste is nu in de meeste staten van de VS verboden, deels bij wet.

Het is de hoogste tijd dat deze volstrekt onzinnige maatregelen ook hier onmiddellijk worden afgeschaft. 


De gouverneur van Florida, Ron DeSantis, zegt dat zijn staat het post-COVID zo goed doet omdat hij het advies van Dr. Anthony Fauci niet opvolgde.

In Florida kozen we vrijheid boven ‘Faucisme’ en we zijn veel beter af om dat te doen. 

“Het lockdown-beleid van Fauci werd niet gerechtvaardigd door de wetenschappelijke gegevens”, zei DeSantis tijdens een interview met The Ingraham Angle van Fox News.

De VS wordt langzaam maar zeker de vakantiebestemming bij uitstek. Wie de waanzin in Europa – althans die in Duitsland en Oostenrijk – wil ontvluchten, zou bijvoorbeeld Florida als reisbestemming moeten overwegen. Maar ook in de meeste andere staten is de normaliteit nu dus teruggekeerd.

Meer dan 22.000 mensen woonden het grootste ‘non-socially-distanced’ muziekfestival ‘Gulf Coast Jam’ van de Verenigde Staten bij. De gouverneur van Florida, Ron DeSantis, verscheen op het festival en verklaarde dat de staat officieel “Vrijheid boven Faucisme” heeft gekozen.

“Ik hoop dat iedereen het naar zijn zin heeft, maar als ik zie dat alle geweldige mensen het naar hun zin hebben, is mijn boodschap voor andere staten en andere landen:

Open je steden, open je scholen. Laat mensen hun leven leiden.”

Bronnen:

https://dissident.one/2021/06/08/geen-afstand-geen-maskers-en-geen-vaccinatiepaspoort-in-de-v-s/

DeSantis criticizes Fauci after e-mail release: Florida ‘chose freedom over Faucism’

Florida verbant coronamaatregelen én vaccinatiepaspoort – Bewuste Burgers

Deel deze informatie

1 thought on “Verbod op lockdowns, maskers en vaccinatiepaspoort in Amerika

  1. Ja het wordt hoog tijd dat de mondmaskerplicht wordt afgeschaft. Het is niet wettelijk maar heb hier toch nog een vraag over.
    Ik werk in de buitenschoolse opvang en daar moeten wij nog een mondmasker dragen.
    Ben ik in mijn recht als ik dit niet doe?
    Vriendelijke groeten,
    Chantal

Comments are closed.