Hoe de media de vreedzame manifestatie ‘Europeans United’ profileert naar het grote publiek

Een nooit eerder geziene historische mensenmassa van overal in Europa kwam zondag 23 januari in Brussel samen voor vrijheid en rechtvaardigheid. Wat er echt gaande is zie je NIET in de krant of op het nieuws.

Deel deze informatieHoe de vredevolle manifestatie ervaren werd door de aanwezigen

Zondag kwamen tegen de 500.000 vreedzame, liefdevolle, integere mensen samen in Brussel om voor een vrije en rechtvaardige toekomst van kinderen en kleinkinderen op te komen. 


Onderstaande video spreekt boekdelen:

https://rumble.com/vt7quj-manifestatie-europeans-united-23012022.html

Samen, in verbondenheid en vanuit liefde, straalde deze mensenmassa van grote diversiteit pure magie uit. De media sprak van 50.000 mensen, zet daar maar gerust een nulletje bij! In onderstaande video ziet u duidelijk dat het over een pak meer mensen gaat.


Wat baten kaars en bril als een uil niet zien wil’!

Vreedzame manifestatie ‘Europeans United’ van zondag 23 januari 2022: Wat baten kaars en bril als een uil niet zien wil.

RT Belgium (https://www.rtdutch.net/ ) was live aanwezig in Brussel op deze internationale Vrijheidsmanifestatie. In onderstaande link kan u de aankomst van de mensenmassa volgen:

https://www.facebook.com/RelevantToday7/videos/rt-belgium-live-2brussel-internationale-vrijheidsmanifestatiebijdrage-veerle-cou/484315063109752/

Ook Amaai.be filmde het hele gebeuren van de ‘March for Freedom, Democracy and Human rights’ in Brussel. 

Hieronder kan u de volledige livestream herbekijken:

De meeste mensen hebben geen rellen gezien en ervaarden een mensenmassa die vredevol opriep voor meer vertrouwen en voor meer naastenliefde.

Vreedzame manifestatie ‘Europeans United’ van 23 januari 2022: Voor de vrijheid van onze kinderen.

Het verzet groeit en is niet meer te stoppen!

Vreedzame manifestatie ‘Europeans United’ van 23 januari 2022: Her verzet groet!

Europese parlementsleden riepen op om massaal naar Brussel te gaan op 23 januari en waarschuwden voor de leugens die de mainstreammedia de wereld insturen. 

https://www.facebook.com/100026082563626/videos/europese-parlementsleden-roepen-op-om-massaal-naar-brussel-te-gaan-op-231-en-waa/603053840665789/

Wat er echt gaande is zie je NIET in de krant of op het nieuws.

Ingehuurde relschoppers 

Op diverse demonstraties hebben mensen groepjes rellende jongeren uit politievoertuigen zien stappen, die zich wat verder omdraaien en diezelfde politie beginnen aan te vallen. 

De politie laat hen gewoon begaan en valt dan de massa aan. De media staat ook klaar om net dàt in beeld te brengen. Elke keer opnieuw.

In de video hieronder ziet u 2 “rellers” die op de demonstratie van 23 januari per vergissing worden besproeid. Vervolgens schuilen ze, na identificatie, even bij de collega’s en gaan dan terug aan het werk.

Relschoppers op de vreedzame manifestatie ‘Europeans United’ 23/1/2022

Zoals Wim Naert (VTM journaal) het al verwoordde waren 98 % van de demonstranten vredevol en maar 1 a 2 % waren relschoppers ! 

Mensen, gevaccineerd en niet gevaccineerd, van over de hele wereld verenigden zich in Brussel om één boodschap te brengen:  

  • geen verdeeldheid
  • geen discriminatie
  • geen QR-code. 

Vrijheid moeten we koesteren,  onze voorvaderen hebben er dikwijls voor gestreden!  

Hoe zijn de ingehuurde relschoppers te werk gegaan?

Zondag 23 januari begaven in het zwart geklede knullen zich tussen de demonstranten en zochten confrontatie met de politie. 

Terwijl de demonstranten rustig hun weg vervolgden, bekogelden deze in het zwart geklede mannen politieagenten met planken, balken, stenen en terrasstoelen. 

Stenen en keurig op maat gezaagde boomstammen lagen overal klaar. Evenals houten hekwerken, pellets en andere materialen.

Enkele Vlamingen waarschuwden om niet richting het park te gaan omdat er een val zou opgezet zijn. Niemand leek deze waarschuwing serieus te nemen. De sfeer was immers goed.

De relschoppers verplaatsten zich richting het park, waar ze  zich tussen de demonstranten mengden en samen met de politie voor een waar slagveld zorgden.

Dit waren géén demonstranten!

Het verzet dreigt te groot te worden en overheden zoeken een reden om demonstraties en bepaalde groepen te verbieden. 

In onderstaande video ziet u hoe deze ingehuurde relschoppers te werk gaan:

https://rumble.com/vt5z44-23-1-2022-rellende-antifa-tuig-en-romeos-in-brussel.html

Overal in Europa vonden deze vreedzame demonstraties plaats waar burgers protesteerden tegen mandaten en vaccinpaspoorten. Maar de mainstream media blijft stil.

De enige beelden die ze de wereld insturen zijn die van de geënsceneerde rellen. Onderstaande beelden onthullen verdachte acteurs gekleed in het zwart die langs de politielijn kunnen lopen.


Hoe eenzijdig de media alles naar buiten brengt


De media vertelt duidelijk haar eigen verhaal, ‘his story’, gezien door de ogen van degene die ze voedt. 

Alternatieve kanalen hebben genoeg beeldmateriaal verzameld om de juiste gang van zaken weer te geven en om ons verhaal ‘our story’ te vertellen.

Er werden spontaan lichtcirkels gevormd tijdens de rellen. Ouders, grootouders, kinderen en jongeren kwamen zij aan zij op voor hun rechten.

Integere mensen onder het politiekorps

Op onderstaande foto ziet u ook 3 politiemensen die op de manifestatie van zondag een oprecht en verbindend gesprek aangingen met de aanwezige mensen. 


https://www.facebook.com/1625611075/posts/10223853473877852/?d=n

Zo kan het ook!

https://policeforfreedom.org/

Deel deze informatie