De wereld staat op tegen het coronapaspoort en de media blijft stil 

0

Overal ter wereld komen mensen (grootouders, ouders, jongeren en kinderen) op straat die protesteren tegen verplichte vaccinatie en het coronapaspoort.

Deel deze informatie


Overal ter wereld komen mensen (grootouders, ouders, jongeren en kinderen) op straat die wetenschappelijke documenten hebben gelezen van vooraanstaande medici en op basis daarvan protesteren tegen verplichte vaccinatie en het coronapaspoort.

Massavaccinatie is nefast   – Bewuste Burgers

In onderstaande video ziet u de protestanten opkomen tegen de tirannie van de regering.

De wereld staat op!

Australië (Brisbane, Melbourne en Cairns), Engeland (Londen), België (Brussel), Duitsland (Munich, Hamburg, Neurenberg, Bielefeld, Düsseldorf, Koblenz, Saarbrücken, Ansbach), Oostenrijk (Salzburg, Steyr, Bregenz, Klagenfurt, Leoben, Gleisdorf), Spanje (Barcelona, Bilbao, San Sebastián, Madrid), Luxemburg, Finland, Frankrijk (Parijs, Nice, Montpeliers, La Rochelle, Stasbourg, Vannes) Italië (Genoa, Turin, Rome), Israel (Raänana), Czech Rebuplic (Brno), Zweden (Malmö), Denemarken (Copenhagen), UK – Schotland – Glasgow, UK – Noord Ierland – Belfast, Zwitserland (Bern), Peru (Lima), Argentinië (Buenos Aires, Mar del Plata).

Bart De Wever: Verplichte vaccinatie komt er niet en heeft geen zin.   – Bewuste Burgers


Genoeg is genoeg!Bronnen:

Hoe de media de vreedzame manifestatie ‘Europeans United’ profileert naar het grote publiek – Bewuste Burgers

Kamerlid vergelijkt het Covid Safe Ticket (CST) met Jodenster  – Bewuste Burgers

Deel deze informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *