Lezing: ‘Hoe bewust omgaan met Elektro-Magnetische straling?’ – Shiva-Center Ingelmunster – 23/04/22 19u30

De lezing, gegeven door Ir. Peter Van den Broucke, legt op eenvoudige wijze uit wat EM straling is, wat je moet weten, wat het doet op je lichaam, waarom er discussie is over de normen, waarom er reden tot bezorgdheid is, en hoe je er bewust mee kan omgaan, zodat je de eventuele schadelijke effecten kan verminderen.

Deel deze informatie

Elektro-Magnetische straling is geen gemakkelijke problematiek.  Na de presentatie zal je zelf beter kunnen oordelen over wat er in je omgeving rond deze problematiek allemaal verspreid wordt en kan je je eigen waarheid vormen.

Je leert wat straling doet met jouw lichaam, waarom er discussie is over de normen, waarom er reden is tot bezorgdheid, hoe je er bewust mee kan omgaan en vooral praktische tips hoe je straling kan reduceren!

De slides van de presentatie worden vooraf aan de deelnemers bezorgd.

Ir. Peter Van den Broucke studeerde af als Burgerlijk ingenieur en was gedurende meer dan 30 jaar officier piloot bij Defensie. Zijn wetenschappelijke vorming en praktische ervaringen bezorgen hem wellicht een meerwaarde in het verklaren hoe bepaalde problematieken een invloed hebben op onze omgeving en ons lichaam.

Peter verleent zijn stem aan de informatieve video reeks gemaakt door Save Belgium.  (Onderaan meer hierover…)

“Ik wil mensen informeren, zodat ze zelf een mening kunnen vormen. Er wordt immers maar al te vaak beperkte en onvolledige informatie verspreid en altijd in functie van de belangen van wie schrijft. Ik wil mensen een totaalbeeld geven, want dat is belangrijk in deze context. Ik merk immers dat er altijd te weinig aandacht gegeven wordt aan de potentiële negatieve gevolgen en enkel economische belangen primeren.”

Het Shiva-Center Ingelmunster, i.s.m. Bewuste Burgers organiseren op zaterdag 23 april 2022 om 19u30 een zeer interessante en boeiende lezing over straling.

 

De lezing gaat door in Shiva-Center, Oostrozebekestraat 239, 8770 Ingelmunster.

 

Tickets:

VVK: 15€, AAD: 20€

Deel deze informatie