Klacht indienen tegen Conner Rousseau

Aangezien we onze grondrechten belangrijk vinden en we ons verzetten tegen discriminatie stellen we jullie graag volgende actie voor.

We dienen een klacht in tegen Dhr. Conner Rousseau bij Unia wegens zijn recente politieke uitspraken.

 

Hoe kan je dit doen?

Surf naar onderstaande pagina van Unia.

Je kan hierbij verwijzen naar het artikel verschenen in De Standaard (https://www.standaard.be/cnt/dmf20210901_96739979)

Je kan ook gebruik maken van de onderstaande tekst in het kader om jouw klacht te omschrijven.

Bij deze leg ik klacht neer tegen de recente politieke uitspraken van Conner Rousseau. Deze man probeert uit de maatschappelijke polarisering rond het vaccineren van de bevolking politieke munt te slaan door zich tot politieke woordvoerder te kronen van een beleid dat ons allemaal tot meerdere vaccinaties zou verplichten. Zijn uitspraken scheppen een politiek-maatschappelijk klimaat waarin het systematisch krenken, beschimpen en discrimineren van een grote groep mensen genormaliseerd wordt. Als je zijn uitspraken tot hun logische eindpunt brengt, wil Conner Rousseau van niet-gevaccineerden tweederangsburgers maken met systematisch ingeperkte (grond)rechten in vergelijking met de gevaccineerde medemens. Dit is pure discriminatie. Daarom verzoek ik Unia bij deze om een onderzoek tegen Conner Rousseau op te starten zodat de Grondwet en de anti-discriminatiewetten ten allen tijde worden gerespecteerd.

Deel deze informatie