Arts beboet wegens het helpen van hartpatiënt

0

Alles moet blijkbaar wijken voor het virus. Alsook behandelen van hartpatiënten. Een arts getuigt…

Deel deze informatie
[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”3.27.4″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Q: Wie ben je?
A: Ik ben K en werk als IC / MUG arts sinds 25 jaar en werkzaam in één van de 3 grootste ziekenhuizen in België. Ik ben gehuwd en heb 3 prachtige dochters.

Q: Hoe is het bij jullie op de afdeling?
A: Heel erg slecht. Enorm veel stress en de meesten zijn aan de rand van een depressie.

Q: Hebben jullie veel Covid patiënten?
A: Sinds Maart dit jaar hebben wij voorlopig nog Covid gehad. Wel heel veel reguliere grieppatiënten die extra in paniek zijn en bijvoorbeeld beginnen te hyperventileren, enkel uit angst.

Q: Lopen deze patiënten gevaar.
A: Indien zie correct behandeld worden, dan lopen ze in principe geen gevaar. Dit blijkt ook omdat iedereen tot nu toe na enkele dagen gezond en wel naar huis is gegaan.
Echter ons management probeert ons te stimuleren om beademingsmachines te gebruiken, maar gaat uiteraard een verkeerd effect hebben. 

Q: Komen de cijfers in de media volgens jou overeen met de realiteit
A: Helemaal niet. Wij zijn verplicht om elke patiënt te registreren als covid. Dit omdat er meer subsidies dan gegeven worden aan het ziekenhuis.

Q: Hoe zit het met andere patiënten?
A: Helaas hebben we het verbod om een aantal patiënten te behandelen die niet covid zijn. Zoals hartpatiënten. Ikzelf ben beboet met een heel zware boete die gedurende 15 maanden van mijn loon wordt ingehouden omdat ik mij niet heb gehouden aan de regels.

Q: En gaat het buiten het ziekenhuis.
A: Zelfs mensen in mijn directe omgeving zijn gehersenspoeld door de mainstream media en geloven niet hoe het er in het echt aan toe gaat.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]
Deel deze informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *