Opmerkelijke dames die getuigen waren van holocaust zien door de leugens

Oproep tot burgerlijke ongehoorzaamheid!

De hele menigte werd op slag verliefd op een 92-jarige vrouw tijdens een lockdown-protest in Toronto.

Zij is een overlevende van de holocaust en geeft ons de volgende belangrijke boodschap mee:

Ik wil u vertellen dat dit erger is. Het is gemener en achterbakser en het betreft meer mensen. De grote hypocrisie die naar voren komt in de media te zeggen dat ze dit doen om de ouderen te beschermen, is ondraaglijk voor mij.

We wisten wat er gebeurde. Wanneer ik vandaag mensen mondmaskers zie dragen, denk ik aan de gele ster die iedereen de vrijheid gaf om agressief tegen mij te zijn, om mij te beledigen, om mij een drager van ziekte te noemen en op mij te spugen.

Voor mij is een staat die vrijheid geeft heel belangrijk. Het is ondraaglijk om te zien dat mensen hun kinderen opleggen om mondmaskers te dragen.

En ik wil graag een kort woord zeggen over gehoorzamen. Als mensen van ‘hoger hand’ het slecht met je voorhebben en willen dat je ‘blind gehoorzaamt’ zonder zelf na te denken of de opdracht wel integer is en je gehoorzaamt, dan werkt je mee aan het tot stand brengen van deze slinkse en criminele plannen

Ook wil ik graag de gedachte ‘vrijwillige onderdanigheid’ onder de aandacht brengen. Er is over geschreven in de 16de eeuw door een Franse filosoof:

“STOP met gehoorzamen en je zal vrij zijn!”

Deze opmerkelijke dame kan door de leugens heen kijken. Ze is hier als tiener eerder geweest. Ze waarschuwt ons dat de wereld kan veranderen in een mondiale versie van nazi-Duitsland, tenzij we opstaan ​​en een einde maken aan deze plandemie. 

Haal het door de mainstream gedreven verhaal weg en je wereld is hetzelfde als anderhalf jaar geleden.

Het oude gezegde ‘geld laat de wereld draaien’ vormt de kern van het verhaal. De Lockdown is ontworpen om slechts een paar redenen en de belangrijkste reden is FINANCIEEL.

De ‘gele ster’ die de dame noemt, is het omgekeerde ‘vaccinpaspoort’ dat ze promoten. De zogenaamde ‘Quantum Tattoo’ is de volgende stap. De slavernij van het menselijk ras is begonnen, tenzij u ertegen opkomt. 
Sommigen zouden zeggen dat dit ‘de derde wereldoorlog’ is…

https://www.facebook.com/groups/2432834523657543/permalink/2859037434370581/


De tweede dappere dame Vera Sharav, tevens overlevende van de Israëlische holocaust, is ook van mening dat de lockdowns van vandaag de herhaling zijn van de holocaust door de oligarchen.

Ze is openbare pleitbezorger voor mensenrechten en de oprichter en voorzitter van de Alliance for Human Research Protection (AHRP). Ze werd geïnterviewd door Dr.Reiner Fuellmich, een Duitse advocaat. Hieronder kan u haar verhaal beluisteren:

Israeli holocaust survivor Vera Sharav and Dr. Reiner Fuellmich (German lawyer) – Global Genocide

Deze dames roepen, net als de Nederlandse politicus Wybren van Haga, op tot burgerlijke ongehoorzaamheid tegen de testsamenleving! In onderstaande link kan u zijn pleidooi beluisteren: