Bericht aan de ordediensten: wij voelen angst …

0

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″]

Beste bevelhebber, beste ordehandhaver, beste soldaat,

Wij willen een ei bij u kwijt: onze ANGST!

Wij hebben angst omdat u het bevel krijgt om tegen uw eed (om de grondwet en de wetten van het Belgische volk te gehoorzamen) te handelen en om tegen uw eer en uw geweten in te gaan. De maatregelen die u momenteel moet doen gelden, druisen in tegen beiden, de grondwet en de wetten van het Belgische volk (mondmaskers, quarantaines, boetes, avondklok … omwille van een virus dat nauwelijks nog slachtoffers maakt).

We hebben angst dat u straks ook kinderen uit families moet verwijderen zoals in bepaalde delen van Duitsland.
We hebben angst dat u straks het bevel krijgt om mensen die op basis van bewezen onbetrouwbare tests “positief” testen, in kampen te gaan opsluiten.
We hebben angst omdat de geschiedenis ons 80 jaar geleden geleerd heeft waartoe dat kan leiden.

Wij zien dat ook onze noorder-, ooster- en zuiderburen angst hebben. Wij weten dat uw Nederlandse, Duitse en Franse collega’s eveneens bevolen wordt om tegen hun eer en geweten in te handelen.
Met de korte film in bijlage, door onze noorderburen gemaakt, willen we graag laten zien hoe dat gebeurt en wat op het spel staat.

En wij wenden ons tot u om hulp.
Wij roepen uw hulp in om bij uw volk te staan.
Wij roepen uw hulp in om het in België niet zover te laten komen dat ordediensten misbruikt worden voor het doorzetten van, ja wat eigenlijk …?
We roepen uw hulp in, om samen voor eer en geweten te gaan, om samen burgerrechten en vrijheid te verdedigen.

[/et_pb_text][et_pb_video src=”https://www.youtube.com/watch?v=TI_RcHDNAx8″ _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][/et_pb_video][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

About Author

Deel deze informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *