Corona; is het echt wel zo besmettelijk?

Enkele voorbeelden die ons doen nadenken… Als het virus echt zo besmettelijk was, dan … Lees en als je het antwoord weet, deel het met ons!

Deel deze informatie

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

Enkele voorbeelden die ons doen nadenken… Als het virus echt zo besmettelijk was,
dan… Lees en als je het antwoord weet, deel het met ons!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”1_3,2_3″ _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_image src=”https://bewusteburgers.be/wp-content/uploads/2020/09/sandra.png” title_text=”sandra” _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_3″ _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”]

Niezen en een jeukende neus: Sandra (47) uit Oss dacht dat ze last had van hooikoorts, maar deed voor de zekerheid een coronatest. Die bleek positief. Omdat ze nog gewoon geknuffeld had met haar man, liet die zich ook testen. Gek genoeg bleek hij niet besmet. Dit verhaal staat niet op zichzelf. Daarom start het Erasmus MC een onderzoek naar de vraag of alle coronapatiƫnten besmettelijk zijn.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”]

Lees verder op https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5182858/coronavirus-besmettelijkheid-positief-negatief-testen-klachten

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

About Author

Deel deze informatie

2 thoughts on “Corona; is het echt wel zo besmettelijk?

Comments are closed.