Vaccindeskundige zendt noodsignaal uit: “Coronavaccins zijn buitengewoon gevaarlijk!”

Geert Vanden Bossche, een onafhankelijk viroloog en vaccindeskundige die voorheen werkzaam was bij onder andere GAVI en de Bill & Melinda Gates Foundation, zendt een noodsignaal uit ‘dat niet luid en ver genoeg kan klinken’.

De coronavaccins vormen een bedreiging voor de gezondheidstoestand van de algemene bevolking, schrijft hij in een verklaring. Vanden Bossche ‘zet met dit ongemakkelijke bericht zijn lange carrière op het spel’.

Deel deze informatie

Geert Vanden Bossche, een onafhankelijk viroloog en vaccindeskundige die voorheen werkzaam was bij onder andere GAVI en de Bill & Melinda Gates Foundation, zendt een noodsignaal uit ‘dat niet luid en ver genoeg kan klinken’.

De coronavaccins vormen een bedreiging voor de gezondheidstoestand van de algemene bevolking, schrijft hij in een verklaring. Vanden Bossche zet met dit ongemakkelijke bericht zijn lange carrière op het spel.

De huidige coronavaccins zijn ongeschikt, zelfs buitengewoon gevaarlijk om massaal toegediend te worden te midden van een virale pandemie, stelt hij.

Er zijn slechts weinig manieren om zo snel en doeltreffend een relatief onschadelijk virus om te toveren tot een biologisch wapen met een dermate massale vernietigingskracht.

De evolutie heeft ervoor gezorgd dat tijdens een natuurlijke epidemie de schade tot een minimum wordt beperkt. Door menselijk ingrijpen werd het natuurlijk verloop van deze pandemie al vanaf het begin grondig verstoord.

De coronamaatregelen samen met massale prikcampagnes leiden ondertussen tot een pandemische situatie die volgens Vanden Bossche nu al ‘out of control’ is.

Lees zijn waarschuwingsbrief

“Hoelang kan men het wegkijken volhouden wanneer er straks massaal gestorven wordt?”

Ondertussen verscheen echter een artikel dat een andere kijk op deze kwestie biedt. Daaruit blijkt dat er nog een andere waarheid schuilgaat achter de uitspraken van deze wetenschapper. ARTIKEL

Deel deze informatie