Wordt democratie wereldwijd vervangen door een technocratisch systeem?

Catherine Austin Fitts legt uit dat de wereldwijde democratie vervangen wordt door een technocratisch systeem. Zij benoemt de pijlers waarop het nieuwe systeem rust en welke motieven er aan de overgang ten grondslag liggen.

Deel deze informatie
[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.9.1″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

In onderstaande fascinerende video  legt Catherine Austin Fitts uit dat de wereldwijde democratie wordt vervangen door een technocratisch systeem. Zij benoemt de pijlers waarop het nieuwe systeem rust en welke motieven er aan de overgang ten grondslag liggen. De volledige versie van de video vindt u in de bijgevoegde bronnen.

[/et_pb_text][et_pb_code _builder_version=”4.9.1″ _module_preset=”default” custom_padding=”0px|||||” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_code][et_pb_text _builder_version=”4.9.1″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

Video-Link: Catherine Austin Fitts (9 min.) Nederlandse ondertiteling

Catherine Austin Fitts is een Amerikaanse expert op het gebied van investeringen. Zij heeft op grote schaal geschreven over en commentaar gegeven op overheidsuitgaven, en zij heeft verschillende grootschalige gevallen van overheidsfraude blootgelegd.

Ze is de oprichtster van het financieel adviesbedrijf solari.com (Solari Report – Actionable Intelligence to Live a Free & Inspired Life) en schrijfster van onder andere ‘THE STATE OF OUR CURRENCIES – the end of our currencies’.

Catherine Austin Fitts: The State of Our Currencies – Truth Comes to Light

Als u een gezin helpt met hun financiën, is het noodzakelijk om al hun risicoproblemen te begrijpen. Hun financiële succes hangt af van een geslaagde beperking van alle risico’s – zowel financieel als niet-financieel – die ze in hun dagelijks leven tegenkomen. Niet-financiële risico’s kunnen een grote impact hebben op de toewijzing van gezinsmiddelen, waaronder aandacht, tijd, vermogen en geld.

Veel van mijn cliënten en hun kinderen waren verwoest en uitgeput door falende gezondheidszorg en corruptie – en de meest voorkomende katalysator voor deze verwoesting was de dood en verwonding door vaccins.

Catherine Austin heeft gedurende tien jaar een behoorlijke opleiding gekregen over de handicaps en de dood die kinderen worden aangedaan door wat zij nu ‘de grote vergiftiging’ noemt. Ze had de gelegenheid om de menselijke schade herhaaldelijk aan alle betrokkenen uit te betalen (de getroffen kinderen, ouders, broers en zussen en toekomstige generaties) en om de financiële kosten van vaccinatieschade keer op keer in kaart te brengen.

Studies tonen aan dat 54% van de Amerikaanse kinderen een of meer chronische ziekten heeft. Artsen die ik vertrouw, vertellen me dat dit aantal in feite veel hoger is, aangezien veel kinderen en hun families de zorg en het testen die nodig zijn om een juiste diagnose te stellen van wat hen scheelt, niet kunnen betalen.

Een van de moeders die te zien was in VAXXED: ‘From cover-up to catastrophe – 2016′ een documentaire die elke wakkere burger moet bekijken, net als het vervolg VAXXED II: ‘The People’s Truth’ – schatte dat een zwaar autistisch kind de huidige waarde $ 5 miljoen zou kosten om levenslang op te voeden en te zorgen.

Geschriften van Forrest Maready, Jon Rappoport, Dr. Suzanne Humphries en Arthur Firstenberg hebben me geholpen de rol van vaccins te begrijpen bij de oplichter om geld te besparen voor verzekeringsmaatschappijen en de wettelijke aansprakelijkheid.

Een gifstof veroorzaakt een ziekte. Het toxine kan pesticiden zijn of industriële vervuiling of straling van draadloze technologie. Het gif schaadt miljoenen mensen en hun gemeenschappen. Bedrijven of hun verzekeringsmaatschappij kunnen aansprakelijk worden gesteld voor civiele of strafrechtelijke overtredingen. Dan krijgt een virus de schuld. Een “genezing” wordt gevonden in een “vaccin”. De blootstelling aan pesticide of andere giftige stoffen wordt stopgezet zodra het vaccin wordt geïntroduceerd, en presto, de ziekte verdwijnt. Het vaccin wordt tot een succes verklaard en de uitvinder wordt tot held verklaard.

Een mogelijke financiële catastrofe is omgezet in winst, ook voor beleggers en pensioenfondsen. Als portefeuillestrateeg geef ik toe dat het een briljante truc is geweest en waarschijnlijk de verzekeringssector heeft beschermd tegen de failliete verliezen die het zou lijden als het de vernietigde mensen en families eerlijk zou moeten compenseren.

Dankzij het werk van Robert Kennedy en Mary Holland van Children’s Health Defense, begrijp ik nu de enorme winsten die worden gegenereerd door zogenaamde ‘vaccins’ na de goedkeuring van de National Childhood Vaccine Injury Act van 1986 en de oprichting van de National Vaccine Injury Compensatieprogramma – een federaal mechanisme zonder schuld voor het vergoeden van vaccingerelateerde verwondingen of sterfgevallen door het opzetten van een claimprocedure waarbij het Amerikaanse gerechtshof van de federale claims en speciale masters betrokken zijn.

Noem een medicijn of biotechcocktail een ‘vaccin’, en farmaceutische en biotechbedrijven zijn vrij van alle verplichtingen – de belastingbetaler betaalt.

Helaas is dit systeem een openlijke uitnodiging geworden om miljarden te verdienen met ‘injectibles’, met name wanneer overheidsvoorschriften en -wetten kunnen worden gebruikt om een gegarandeerde markt te creëren door middel van mandaten. De Public Readiness and Emergency Preparedness Act (PREPA of de PREP Act) werd in 2005 wet, waardoor bedrijfsvrijheden van aansprakelijkheid werden vergroot. De wet is een controversieel schild voor aansprakelijkheid wegens onrechtmatige daad, bedoeld om vaccinfabrikanten te beschermen tegen financiële risico’s in het geval van een afgekondigde noodsituatie voor de volksgezondheid.

De wet verschaft specifiek aan medicijnfabrikanten immuniteit tegen mogelijke financiële aansprakelijkheid. PREPA versterkt en consolideert het toezicht op rechtszaken tegen farmaceutische bedrijven onder de bevoegdheid van de secretaris van Health and Human Services. ”

In de loop van de tijd is dit geëvolueerd tot de ontwikkeling van epidemieën – de medische versie van valse vlaggen. In theorie kunnen dit “psyops” zijn of gebeurtenissen die zijn ontworpen met chemische oorlogsvoering, biologische oorlogsvoering of draadloze technologie.

Worden vergiftiging en niet-dodelijke wapens gebruikt om mensen uit huurwoningen te halen? Of om ouderen ziek te maken om ze naar duurdere door de overheid gesubsidieerde huisvesting te verhuizen? Of om politieke of zakelijke doelen?

Vergiftiging bleek een veel gebruikelijkere tactiek te zijn in het spel van politieke en economische oorlogsvoering in Amerika dan ik eerder had begrepen.

Dit brengt me bij de vraag wat een vaccin precies is en wat er precies in de brouwsels zit die tegenwoordig in mensen worden geïnjecteerd.

In 2017 beoordeelden Italiaanse onderzoekers de ingrediënten van 44 soorten zogenaamde “vaccins”. Ze ontdekten afval van zware metalen, afgebroken foetaal weefsel, dierlijk weefsel, aluminium, kwik, genetisch gewijzigde materialen en biologische besmetting in elk menselijk vaccin dat ze testten.

Waarom vergiftigde het medische establishment opzettelijk generaties kinderen?

De onderzoekers verklaarden: “De hoeveelheid gedetecteerde vreemde lichamen en, in sommige gevallen, hun ongebruikelijke chemische samenstelling bracht ons in verwarring.

Ze trokken toen de voor de hand liggende conclusie, namelijk dat, omdat de micro- en nanocontaminanten “noch biocompatibel noch biologisch afbreekbaar waren”, ze “biopersistent” waren en onmiddellijk ontstekingsverschijnselen konden veroorzaken – of later. (http://medcraveonline.com/IJVV/ IJVV-04-00072.pdf)

Wat de ingrediënten van vaccins tot nu toe ook zijn geweest, niets is zo bizar en verontrustend als de voorstellen voor wat er in de toekomst in kan worden opgenomen. Strategieën – al goed gefinancierd en goed op weg – omvatten nanotechnologie van de hersen-machine-interface, digitale apparaten voor het volgen van identiteit en technologie met een vervaldatum die op afstand kan worden beheerd en uitgeschakeld.

Eén rapport geeft aan dat de Deense regering en de Amerikaanse marine een technologiebedrijf in Denemarken hadden betaald om een injecteerbare chip te maken die compatibel zou zijn met een van de toonaangevende cryptocurrencies.

Catherine Austin vertelt dat één van haar meer ervaren softwareontwikkelaars ooit tegen haar zei in de jaren negentig – toen Microsoft echt van start ging – “Microsoft maakt echt slechte software.” Maar de software was natuurlijk niet echt hun zaak. Hun bedrijf had toegang tot al uw gegevens en verzamelde deze. Het bewakingskapitalisme was aan de gang.

Het gerucht ging dat de Amerikaanse inlichtingendiensten een achterdeur hadden. De gelijktijdige en plotselinge explosie van computervirussen maakte het vervolgens noodzakelijk om uw besturingssysteem regelmatig bij te werken, zodat Microsoft regelmatig konden toevoegen wat ze maar wilden aan uw software.

Als je kijkt naar wat er wordt gemaakt en voorgesteld op het gebied van injectibles, dan lijkt het erop dat deze technologische ontwikkelingen georganiseerd zijn rond verschillende potentiële doelen.

Het eerste en belangrijkste doel is de vervanging van het bestaande valutasysteem in Amerikaanse dollar dat door de algemene bevolking wordt gebruikt door een digitaal transactiesysteem dat kan worden gecombineerd met digitale identificatie en tracking.

Het doel is om valuta’s zoals we die kennen te beëindigen en ze te vervangen door een ingebed creditcardsysteem dat kan worden geïntegreerd met verschillende vormen van controle, mogelijk inclusief mind control.

De reden dat we geen hyperinflatie zijn aangegaan, is vanwege de dramatische daling van de geldsnelheid die wordt veroorzaakt door het omzetten van Covid-19 in een technische stopzetting van belangrijke economische activiteit en het failliet gaan van miljoenen kleine en middelgrote bedrijven.

De beheerders van het dollarsysteem staan onder grote druk om nieuwe technologie te gebruiken om economische stromen te centraliseren en hun controle over het financiële systeem te behouden.

Net zoals Microsoft een besturingssysteem op onze computers installeerde, is het nu de bedoeling om een besturingssysteem in ons lichaam te installeren en “virussen” te gebruiken om een eerste installatie verplicht te stellen, gevolgd door regelmatige updates.

Als ze de politiek ervan kunnen overtuigen dat injecteerbare creditcards of injecteerbare surveillance-trackers of injecteerbare nanotechnologieën tussen hersenmachines ‘vaccins’ zijn, dan kunnen ze genieten van de bescherming van een eeuw of meer aan juridische beslissingen en wetten die hun inspanningen ondersteunen om te verplichten wat ze willen doen.

Ze kunnen er ook op staan dat Amerikaanse belastingbetalers via het National Vaccine Injury Compensation Program de schade financieren waarvoor ze anders aansprakelijk zouden zijn als gevolg van hun experimenten – en schendingen van de Neurenberg Code en talrijke burgerlijke en strafrechtelijke wetten – op de bevolking.

Het schema is heel slim. Laat de algemene bevolking meedoen met het definiëren van hun nieuwe injecteerbare hightech brouwsels als “vaccins”, en ze kunnen ze zo in de vaccinpijplijn laten glijden.

De vrijheid van aansprakelijkheid die wordt gegarandeerd door de PREP Act door het afkondigen van een noodsituatie – en de mogelijkheid om de noodsituatie gaande te houden door middel van contactopsporing – kan hen beschermen tegen aansprakelijkheid voor duizenden, zo niet miljoenen doden en handicaps die waarschijnlijk zullen volgen op dergelijke menselijke experimenten. Idealiter kunnen ze de sterfgevallen gewoon aan een virus wijten.

Webster zei dat de manier waarop de boosdoeners de grondwet zouden veranderen, niet was door deze te wijzigen, maar door de definities te veranderen – een legale sluipaanval.

Probeert de farmaceutische en biotech-industrie een wereldwijd controleraster te creëren door digitale interfacecomponenten te installeren en ons in contact te brengen met Microsoft’s nieuwe JEDI-cloud van $ 10 miljard bij het ministerie van Defensie, evenals met Amazons miljarden cloudcontract voor de CIA dat wordt gedeeld met alle Amerikaanse inlichtingendiensten?

Door 24/7 toegang te krijgen tot ons  lichaam, worden veel gegevens gegenereerd. Als de Chinezen het doen, zullen de Amerikanen het ook willen doen.

Zoals Frank Clegg, voormalig president van Microsoft Canada ons heeft gewaarschuwd, is 5G door de Israëli’s ontwikkeld om mensenmassa’s te beheersen.

Dat brengt me terug bij jou en mij. Waarom noemen we deze formuleringen “vaccins”?

Als ik de geschiedenis van de jurisprudentie begrijp, zijn vaccins, in juridische termen, medicijnen. Opzettelijke vergiftiging door zware metalen is geen medicijn. Injecteerbare bewakingscomponenten zijn geen medicijn. Injecteerbare creditcards zijn geen medicijn. Een injecteerbare hersenmachine-interface is geen medicijn.

We moeten stoppen met het toestaan dat deze brouwsels worden aangeduid met een woord dat de rechtbanken en de algemene bevolking definiëren en behandelen als medicijn en beschermen tegen wettelijke en financiële aansprakelijkheid en dus juridische en financiële immuniteit opleveren voor verzekeringsmaatschappijen.

De daders van deze fraude proberen op onze kosten een zeer fraaie truc uit – een die hen zal helpen veel sneller te gaan en veel risico’s uit te sluiten. Ik begrijp waarom ze het doen.

Wat ik niet begrijp, is waarom we ze helpen. Waarom zijn we ermee akkoord deze bizarre en zeer gevaarlijke brouwsels “vaccins” te noemen?

 

[/et_pb_text][et_pb_divider _builder_version=”4.9.1″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_divider][et_pb_text _builder_version=”4.9.1″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

Bronnen:

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]
Deel deze informatie