Online Symposium: oplossingen uit deze crisis naar een nieuwe tijd – 27 maart

0

Online Symposium: oplossingen uit deze crisis naar een nieuwe tijd – zaterdag 27 maart 2021 om 10u.

Deel deze informatie

Online Symposium: oplossingen uit deze crisis naar een nieuwe tijd – zaterdag 27 maart 2021 om 10u. Inschrijven kan via onderstaande link:

https://www.artsenvoorvrijheid.be/blog/2021/03/15/symposium-27-maart-2021-oplossingen-voor-een-nieuwe-tijd/

De corona crisis veranderde onze wereld voorgoed. Het ‘nieuwe normaal’ werd snel een nieuw begrip, een nieuwe realiteit. Build Back Better; de nieuwe filosofie van een elitair internationaal leiderschap die ernaar streeft een nieuwe wereld op te bouwen, lijkt zich voor ons te ontvouwen. We aanzien het met lede ogen.

De maatregelen en massahysterie veroorzaakten reeds grote schade. De gevolgen hebben een enorme impact voor het volk: depressie,  zelfmoorden, hoogdringende ziekenhuisopnames die uitgesteld werden. Volledige sectoren die hun inkomsten kwijtraakten… 

Met Alliantie voor Vrijheid trachten we niet alleen inzichten te geven maar ook oplossingen te bieden. Daarom gingen we op zoek naar mensen die door ervaring weten hoe je deze crisis kan omzeilen. 

Zoals bij iedere lezing vragen we ook steeds Dr. Hilde De Smet om ons een diepgaande corona update te brengen. Deze week spreekt ze over mondmaskers en preventieve zorg.

Omdat deze experten door de overheid of media niet worden gehoord, willen wij hen via dit symposium een stem geven. Daarbij delen ze met ons hun kennis, wijsheid, vertrouwen en verhalen van hoop. 

Deze krachtige lezingen geven je inzichten en praktische tips waarmee je je gezondheid in eigen handen kan nemen.

Leer hoe je in je eigen kracht kunt staan tijdens deze crisis, maak gebruik van de wijsheid van deze mensen om je levenskwaliteit te verbeteren. 

We verwachten jou.

Deel deze informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *