Een totaalplaatje van ‘The Great Reset’

0

Minder dan een handje vol mega-corporaties domineert vandaag de dag ons leven in ieder aspect.

Deel deze informatie
[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.9.2″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Minder dan een handje vol corporaties controleren vandaag ons leven 

Van het ontbijt dat s’ochtends op tafel staat, tot de matras waar we s’nachts op slapen en alles dat we daar tussenin doen, gebruiken of consumeren; alles draagt bij aan de macht van deze corporaties.

In deze video laat Tim Gielen je aan de hand van eenvoudig verifieerbare feiten zien hoe deze corporaties, of beter gezegd; hun grootste aandeelhouders, de hoofdrolspelers zijn in het theaterstuk waar we op dit moment getuige van zijn.

Hoe vormen zij de drijvende kracht achter “The Great Reset” van het World Economic Forum?

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is SchermafbeeldingRESET-600x339.png

WAT OVER TIM EN ZIJN MOTIVATIE OM DEZE VIDEO OP TE NEMEN

 

“Zoals jullie weten heb ik me het afgelopen jaar intensief bezig gehouden met het delen van berichten waarin de covid-maatregelen, en andere zaken die onze samenleving bezighouden, op een totaal andere manier belicht worden dan in de media.

Ik weet dat ik met deze berichten een aantal van jullie heb gekwetst, en ik begrijp het gevoel dat sommigen van mijn berichten bij jullie hebben opgeroepen.

Toch hoop ik dat jullie weten dat het nooit mijn bedoeling is geweest om ook maar iemand van jullie pijn te doen. Integendeel; ik zag het als mijn plicht om jullie te waarschuwen voor de verschrikkelijke situatie waarin we inmiddels beland zijn, en voor dát wat er op ons afkomt.

Als ik niet 100% zeker van mijn zaak was geweest had ik jullie graag met rust gelaten en had ik mijn gezicht en carrière niet op het spel gezet, maar vanwege het feit dat ik me al een jaar of 15 bezig hou met de onpopulaire onderwerpen die in onze huidige tijden actueler dan ooit zijn, vond ik dat ik dit wel moest doen.

Ik begrijp dat veel mensen, die zich nooit met dit soort onderwerpen hebben beziggehouden, mijn berichten afdoen als vergezochte complottheorieën, en daarom heb ik de afgelopen maand besteed aan het maken van een video waarin ik zo beknopt mogelijk uitleg wat er nu precies aan de hand is. Waarom zeg ik ‘wat er aan de hand is’, en niet ‘wat ik DENK dat er aan de hand is’?

Dat zul je merken als je mijn video kijkt.

Omdat ik weet dat ik jullie niet zal bereiken met speculatie, heb ik alleen onweerlegbare feiten en vertrouwde, verifieerbare bronnen gebruikt om mijn punt te maken. Ik heb dit gedaan omdat ik om jullie geef, en omdat ik jullie niet wil zien lijden.

Als we niet op de hoogte zijn van wat er écht speelt kunnen we onze situatie niet verbeteren, maar als we die kennis wél hebben dient deze als een sleutel naar een wereld vol nieuwe mogelijkheden voor ons allemaal. Daarom hoop ik dat je de tijd wilt nemen om naar mijn boodschap te luisteren.” – Tim Gielen

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]
Deel deze informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *