Vaccinatie propaganda: een antwoord van de overheid op het groeiend wantrouwen naar vaccinatie toe

Het wantrouwen bij de Chinezen neemt toe: slechts 4 procent van de bevolking laat zich vaccineren.

De overheid wil met het oog op de Olympische spelen 40 %  van de bevolking vaccineren. Gezien de tegenwind die wantrouwige Chinezen geven, haalt de overheid alles uit de kast voor hun vaccinatie propaganda. Om hen te overtuigen wordt nu met cash en cadeautjes gezwaaid ondanks bijwerkingen of het feit dat velen geen grote urgentie zien om te worden gevaccineerd.

De overheid voert dwang uit door studenten niet te laten afstuderen als ze niet zijn gevaccineerd en sommige bedrijven hebben geëist dat alle werknemers worden ingeënt, ongeacht hun persoonlijke gezondheidstoestand.

Ze gaan zelfs zo ver dat niet-gevaccineerde inwoners op een zwarte lijst worden gezet, waardoor ze geen toegang krijgen tot het openbaar vervoer of lokale markten. 

De propaganda-afdeling die toezicht houdt op de stad heeft ondertussen wel dat beleid ingetrokken.

Ook bij ons zien we eenzelfde strategie; van treintickets tot snoepjes voor de flinke vaccin- kandidaat.

Voelt de overheid zich als een kat in het nauw en spuwt ze haar vaccinatie propaganda in het rond, gaande van gratis treintickets tot vaccinatie traktaties, om mensen te overhalen het experimentele spuitje te laten zetten?

https://businessam.be/wantrouwige-chinezen-laten-zich-amper-vaccineren-overheid-geeft-nu-cash-aan-wie-spuitje-laat-zetten/

Vaccinatieticket: gratis trein naar je vaccinatiecentrum | NMBS


About Author

Deel deze informatie