Ingebrekestelling voor de premier

Ingebrekestelling aan de Eerste Minister en de regering in zijn geheel omtrent de vaccinatiecampagne en alle corona-maatregelen

Deel deze informatie

Joris Cleiren stelde een ingebrekestelling op gericht aan de Eerste Minister en de regering in zijn geheel, omtrent de vaccinatiecampagne en alle coronamaatregelen.

x

x

Het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Onze kinderen zijn nu meer dan ooit in gevaar.

Het is absoluut noodzakelijk dat we de regering alle juridische en wetenschappelijke argumenten ontnemen om onze jeugd nog verdere schade te berokkenen.

Joris Cleiren maakte daarom een ingebrekestelling op voor de Belgische regering en onze Federale volksvertegenwoordigers inzake de vaccinatiecampagne en inzake alle medische experimenten die momenteel op de Belgische bevolking gaande zijn, en betreffende de sanitaire coronamaatregelen in het algemeen.

De Belgische regering, de Vlaamse regering, het Agentschap voor Zorg en Gezondheid, de scholenkoepels, CLB’s en verder alle instanties en al wie zijn of haar medewerking verleent en verleend heeft aan de vaccinatiecampagne gericht op de jongeren, en zich dus op zijn minst medeplichtig maakt aan misdaden tegen de mensheid – allemaal verdienen ze het om in gebreke gesteld te worden, voor het gerecht gedaagd en ter verantwoording te worden geroepen.

Er is een soortgelijke ingebrekestelling voor de virologen en andere ‘experts’. Het document is wetenschappelijk stevig onderbouwd door artsen, virologen en medische professionals wereldwijd met de nodige bronnen en referenties.

Het is NU de moment. Het schooljaar en het nieuwe (griep)-seizoen komt eraan, wat hen alweer een excuus zal geven om een versnelling hoger te schakelen in vaccinatie-agenda. We moeten NU handelen! Onze kinderen rekenen op ons!

x

Invulformulier uit te printen en invullen op de eerste bladzijde alsook op de laatste.

Onderbouwing van de eisen

Bijlage: referenties en bronnen

Deel deze informatie

1 thought on “Ingebrekestelling voor de premier

  1. Deze ingebrekestelling is zeer goed opgesteld , maar is ze ook reeds bezorgd aan de premier ?
    Wie zendt deze naar de premier ?
    Het is toch niet de bedoeling dat iedere burger deze opstuurt ? Of wel ?
    graag wat uitleg over de bedoeling aub want het is me niet heel duidelijk .

Comments are closed.