Natuurlijke immuniteit 13x effectiever dan vaccins

Een Israëlische studie toont aan dat de gevaccineerden 13x zoveel kans hebben om geïnfecteerd te raken dan mensen die natuurlijke immuniteit hadden opgebouwd en bovendien hebben de gevaccineerden 27x meer kans om klachten te krijgen.

Deel deze informatie


Na Amerikanen te hebben verteld dat vaccins een betere bescherming bieden dan natuurlijke infecties, suggereert een nieuwe studie uit Israël dat het tegenovergestelde waar is: natuurlijke infectie biedt een veel betere bescherming dan vaccins.

De studie werd door Bloomberg beschreven als “de grootste real-world analyse”. De studie vergelijkt natuurlijke immuniteit (verkregen door een eerdere infectie) met de bescherming die wordt geboden door een van de krachtigste vaccins die momenteel in gebruik zijn.

De reguliere pers geeft eindelijk een stem aan wetenschappers die kritiek uiten op het streven om boosterprikken uit te delen. 

De wetenschappers melden dat deze studie de geloofwaardigheid van het vertrouwen op vaccins verder in twijfel trekt omdat de studie aantoont dat de gevaccineerden uiteindelijk 13x zoveel kans hebben om geïnfecteerd te raken dan mensen die natuurlijke immuniteit hadden opgebouwd en bovendien hebben de gevaccineerden 27x meer kans om klachten te krijgen.

Alex Berenson, een wetenschapsjournalist die herhaaldelijk de werkzaamheid van vaccins en maskers bij het voorkomen van COVID in twijfel heeft getrokken, prees de studie als voldoende om “een einde te maken aan elk debat over vaccins versus natuurlijke immuniteit”.

De nieuwe Israëlische preprint toont aan dat natuurlijke immuniteit voor #SARSCoV2 VEEL superieur is aan de kunstmatige soort van vaccins.

Natuurlijke infectie is echt de betere optie voor bescherming.

Als het eerste land dat door het vaccin wijdverbreide dekking bereikte, bevindt Israël zich nu in een ondenkbare situatie: het dagelijkse aantal gevallen heeft nieuwe recordniveaus bereikt, aangezien de delta-variant de bescherming van de vaccins binnendringt als een heet mes dat door boter snijdt.

Deze laatste gegevens tonen aan dat de vaccins nergens in de buurt komen van de 90%+ bescherming die oorspronkelijk door de FDA werd geadverteerd na de noodtoestemming. 

Bovendien tonen andere studies aan dat schadelijke bijwerkingen veroorzaakt door de mRNA-prikken veel vaker voorkomen dan eerder werd aangenomen.

Een Australische tv-verslaggever lijdt aan bijwerkingen die worden toegeschreven aan mRNA COVID-prikken. Hij lijdt aan een hartaandoening die pericarditis wordt genoemd.

Bronnen:

‘This Ends The Debate’ – Israeli Study Shows Natural Immunity 13x More Effective Than Vaccines At Stopping Delta | ZeroHedge

Reporter Urges Aussies To Get Vaccinated Despite Suffering Rare Heart Inflammation Caused By Pfizer Jab | ZeroHedge

Deel deze informatie