Felicity Jackson: 29-jarig Brits model lijdt aan stuiptrekkingen, toevallen na coronavaccin

Ze is niet in staat om door te gaan met het normale leven. Ze kan niet gaan werken, ze kan niet alleen zijn en ze kan de dagelijkse dingen niet doen die ze normaal zonder hulp zou doen.

Deel deze informatie


Sinds Felicity Jackson op 24 augustus 2021 haar coronainjectie kreeg heeft ze last van niet-epileptische aanvallen en een hele reeks andere symptomen zoals hoofdpijn, wazig zien, trillen en gevoeligheid voor licht.

Op de avond van 24/8 werd haar hele lichaam verlamd. Ze werd naar bed gedragen en haar lichaam begon te stuiptrekken. 


De aanvallen hielden aan tot de volgende dag. Paramedici werden op 26/8 opgeroepen. Ze  werd naar het ziekenhuis gebracht voor onderzoeken. Op 29/8 kwam ze terug in het ziekenhuis en werd ze doorverwezen naar een ander ziekenhuis waar ze bleef voor tests en observatie. Op 1/9 werd ze weer naar de Eerste Hulp gebracht. Ze kreeg toen een afspraak op 9/9 nadat ze was doorverwezen naar een epilepsiecentrum, maar ze heeft geen epilepsie. De aanvallen komen tussen 2-12 keer per dag voor en kunnen een paar minuten tot twee uur duren.

Ze vertelt haar verhaal op haar Instagram-account flicjackson.

De laatste tijd heeft ze verschrikkelijke pijnen op de borst. Op de ochtend van 15/9 werd een ambulance gebeld omdat ze dacht dat ze een hartaanval had. De spieren rond haar hart waren verkrampt en ze kon niet ademen en had pijn in haar arm.

Ze heeft niet het gevoel dat ze de hulp krijgt die ze nodig heeft. Ze wordt van het kastje naar de muur gestuurd. 

Ze is niet in staat om door te gaan met het normale leven. Ze kan niet gaan werken, ze kan niet alleen zijn en ze kan de dagelijkse dingen niet doen die ze normaal zonder hulp zou doen.

No More Silence is een snelgroeiende groep van mensen die gezondheidsschade opliepen door de coronavaccin. 

Home – No More Silence – Telling Our Stories

Ze willen gehoord worden en vertellen hun verhaal in hun eigen woorden.

Bronnen:

Felicity Jackson: 29-year-old British model suffering continual convulsions, seizures after second Pfizer mRNA injection – The COVID Blog

Deel deze informatie