Pierre Capel: ‘Wanneer leren we iets van de geschiedenis?’

0

Prof. Pierre Capel nodigt ons uit om te leren van wat er nu in de wereld gebeurt en te leren van de geschiedenis.

Deel deze informatie

Hoogleraar experimentele immunologie Pierre Capel die zich al sinds vorig jaar kritisch uitlaat over alle coronamaatregelen, en vooral de vaccins, nodigt ons uit om eens te kijken wat er allemaal gebeurt in de wereld. En nodigt ons ook uit eens goed te kijken naar de geschiedenis. Hij herinnert ons eraan dat het niet onmogelijk is dat een massa meegaat in een waanzinverhaal dat uiteindelijk het leven van miljoenen mensen kost.

x

x

Lieve mensen, er is wel degelijk een mogelijkheid die je terugziet in de geschiedenis dat een hele gekke waangedachte, zoals de culturele revolutie, vele vele mensen meesleept in enthousiasme dat ze daarvoor moorden en elkaar verraden, opsplitsen in groepen. Het is in de geschiedenis al zo vaak gebeurd. Maar nu is het onmogelijk dat je in die richting iets gaat zeggen, want er is toch niets aan de hand? “Er wordt goed voor ons gezorgd.”

x

Ook worden enkele foto’s getoond van het bloed van gevaccineerde mensen zonder dat hij hier diep op ingaat, want:

x

Andere recente video’s van Prof. Pierre Capel kan je hier bekijken.

x

Deel deze informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *