Wat doen die maatregelen met ons?

1

In hoeverre raken de maatregelen aan ons mens-zijn? Verliezen we aan menselijke spontaniteit. Waar komt die toegenomen neerslachtigheid vandaan? Ilse heeft het mooi verwoordt…

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″]

In hoeverre raken de maatregelen aan ons mens-zijn? Verliezen we aan menselijke spontaniteit? Waar komt die toegenomen neerslachtigheid vandaan? Ilse heeft het mooi verwoord…

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_row column_structure=”1_4,3_4″ _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_image src=”https://bewusteburgers.be/wp-content/uploads/2020/08/Ik-ben-een-mens-van-vlees-en-bloed-die-zelfstandig-durft-en-wil-denken.png” title_text=”Ik ben een mens van vlees en bloed die zelfstandig durft en wil denken” _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”3_4″ _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”]

Ingeborg Bosh heeft een uitermate interessante theorie ontwikkeld over de werking van het menselijk brein, gebaseerd op de verbluffende inzichten die de vooruitstrevende Alice Miller reeds had in haar tijd. Waarom begin ik in godsnaam hierover? Nu, ik heb haar boeken jarenlang met grote gulzigheid verslonden, ten tijde van mijn jarenlange mentale gevangenis in de troebele relatie die ik had met mijn ouders.

En wat ik lees in haar boeken, maakt momenteel een zodanig diepe indruk op mij, omdat het gaat over hoe het menselijke brein werkt in angst modus en dat is exact wat er momenteel op grote schaal gebeurt, met alle desastreuze gevolgen vandien.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”]

Lees verder op https://www.dewereldmorgen.be/community/open-brief-ik-ben-een-mens-van-vlees-en-bloed-die-zelfstandig-durft-en-wil-denken/

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

1 thought on “Wat doen die maatregelen met ons?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *